Macrame-Voulisma
Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Ποτηράκι

BOX Cafe

ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Νεάπολη: Αλλος ένας εκλογικός συνδυασμός – Ολη η ανακοίνωση και ποιοι υπογράφουν

GMG

SKALA

LE DELICE ΣΕΡΓΙΑΝΙ Kosa

Εδώ και χρόνια παρακολουθείς, όπως όλοι μας, την συνεχή παρακμή και υποβάθμιση του τόπου μας, καθώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι συμβιβασμένη με την κακή πορεία των κοινών μας υποθέσεων.

Οσοι υπογράφουμε αυτή ην ανακοίνωση και όσοι μας στηρίζουν, ύστερα από μακρά περίοδο διαβουλεύσεων, αποφασίσαμε ν’αντιδράσουμε σ’αυτή την κατάσταση, που νομίζουμε πως δεν αρμόζει στον τόπο, τους ανθρώπους και την ιστορία του.

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Ως πρώτο βήμα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ίδρυση εκλογικού συνδυασμού για το Τοπικό Συμβούλιο της Νεάπολης, που θα μετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την επωνυμία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ. Η κίνησή μας στοχεύει να μεταφέρει τη φωνή μας στα όργανα του Δήμου, όσο και ευρύτερα, χωρίς τις δεσμεύσις και τους συμβιβασμούς, τους οποίους αναπόφευκτα συνεπάγεται η ένταξη σε εκλογικό συνδυασμό.

Η κατάσταση στην Αυτοδιοίκηση σήμερα, είναι τόσο απογοητευτική, ώστε να ξεπερνά πρόσωπα και συνδυασμούς. Η εικόνα της παρακμής, αναγνωρίζεται στην καθημερινότητά μας, όπως για παράδειγμα στην Υδρευση και στην Καθαριότητα. Αναγνωρίζεται επίσης, στην απουσία δημοσίων επενδύσεων, απόδειξη της έλλειψης όχι μόνο σχεδιασμού και οράματος, αλλά ακόμη και απλού ενδιαφέροντος. Είναι η εικόνα μιας Αυτοδιοίκησης που απορροφά σημαντικούς πόρους, χωρίς να παράγει ανάλογο έργο.

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

Στόχος μας είναι να λειτουργήσουμε ως φορέας πίεσης προς τους οργανισμούς της Αυτοδιοίκησης και προς την κεντρική εξουσία, προκειμένου να επιλύσουμε στοιχειώδη προβλήματα που χρονίζουν άλυτα και δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας.

Στόχος μας επίσης είναι να προτείνουμε και ν’αξιώσουμε σοβαρές παρεμβάσεις, που θ’αξιοποιούν φυσικούς πόρους και πλεονεκτήματα, με στόχο την έξοδο από το τέλμα και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Zuper Service

Γνωρίζουμε το αρνητικό περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούμαστε να λειτουργήσουμε. Θα αντιτάξουμε την θέλησή μας, την αγάπη μας στον τόπο και την νώση όχι μόνο των προβλημάτων, αλλά και των δυνατοτήτων που υπάρχουν. Θα επιδιώξουμε συνεργασία με τις δημοτικές παρατάξεις, χωρίς να παραιτηθούμε από το δικαίωμά μας να εκφράζουμε την αντίθεσή μας, σε όποια σημεία διαφωνούμε. Θα συνεργασθούμε με τους τοπικούς φορείς και θα προσπαθήσουμε να κινητοποιήσουμε την κοινωνία, προς υην κατεύθυνση της διεκδίκησης και της δημιουργίας. Θα συνεργασθούμε επίσης με τους φορείς των ομόρων Κοινοτήτων, ιδίως του Επάνω Μεραμπέλλου, στην αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων και στην κατάρτιση προγραμμάτων και δράσεων.

Η επιτυχία της προσπάθειάς μας, εξαρτάται από την στήριξη των δημοτών. Είναι αυτό που ζητούμε από εσάς σήμερα και αυτό που θα καθορίσει την πορεία μας στο μέλλον. Σ’αυτή την πρόσκλησή μας, δεν πρέπει να διστάσετε. Μαζί μπορούμε ν’αναστρέψουμε την σημερινή εικόνα και ν’ανοίξουμε την πόρτα στις καλές προθέσεις, που οδηγεί στην προκοπή και την ευημερία του τόπου μας.

Η προσωρινή επιτροπή

Βασιλάκης Γιάννης
Γαλανάκης Δημήτρης
Γιαλελάκης Αντώνης
Γουλιδάκης Γιώργος
Δαμιανάκης Γιάννης
Μελιδονιώτης Νίκος
Νικηφοράκης Γιώργος
Τσαούσης Αριστείδης
Φαιτάκης Γιώργος του Εμμ.
Φαιτάκης Γιώργος του Θεοδ.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button