ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Νέα Πορεία»: Τρεις νέες υποψηφιότητες με τον κο Γιάννη ΑνδριώτηΓεννήθηκα στο Βραχάσι , τελείωσα το Λύκειο Νεάπολης ,υπηρέτησα στο Στρατό από όπου απολύθηκα με το βαθμό του Λοχαγού. Ασχολήθηκα με τουριστικές επιχειρήσεις. Έχω εκλεγεί δύο τετραετίες κοινοτικός σύμβουλος.Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως ξενοδοχουπάλληλος. Στηρίζω έμπρακτα Γιάννη Ανδριώτη και «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» γιατί μου έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για ΟΛΟ το Δήμο.

Απόστολος ΚυβερνητάκηςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών


Ονομάζομαι Πέτρος Ξένος, γεννήθηκα το 1972 στον Άγιο Νικόλαο και τελείωσα το Τ.Ε.Λ. Νεάπολης. Κατοικώ στις Δοριές Λασιθίου, είμαι παντρεμένος με την Αναστασία Κωστάκη και έχουμε τρία παιδιά. Τα τελευταία 28 χρόνια εργάζομαι ως ξενοδοχοϋπάλληλος. Από το 2002 έως το 2010 διετέλεσα αντιπρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δοριών.

Αποφάσισα να πάρω μέρος στις δημοτικές εκλογές γιατί ο Γιάννης ο Ανδριώτης με έπεισε ότι μπορούμε να βάλουμε τον τόπο μας σε μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ.

Πέτρος Ξένος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών


Ονομάζομαι Γεώργιος Τζανάκης, γεννήθηκα το 1988 στο Βραχάσι Λασιθίου, όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στον οικοδομικό κλάδο.

Στις δημοτικές εκλογές δεν συμμετέχω για τα αξιώματα αλλά για να βάλω κι εγώ με τις όποιες δυνάμεις μου ένα λιθαράκι στη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Γιώργος Τζανάκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση ΔημοτώνCNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.
Back to top button
Close
Close