ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Αγιος Νικόλαος: Η «Νέα Πορεία» θα στηρίξει το «Ανεξάρτητο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο» Βραχασίου

Το Σάββατο 23/3/2019, πραγματοποιήθηκε, στο Σίσι, συνάντηση του επικεφαλής του Συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου», κ. Γιάννη Ανδριώτη και συνεργατών του, με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής που έχει εξουσιοδοτηθεί, από τη Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων της Κοινότητας Βραχασίου, να προχωρήσει τις διαδικασίες για «Ανεξάρτητο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο».

Στο πλαίσιο της συνάντησης οι συνεργάτες του κ. Ανδριώτη ενημέρωσαν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για τα διαδικαστικά θέματα σχετικά με τις εκλογές των Κοινοτήτων, τις υποψηφιότητες  και την κατάρτιση των ψηφοδελτίων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τα άρθρα 5 και 16 του νόμου 4555/2018 «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο κ. Ανδριώτης διαβεβαίωσε τα μέλη της  Συντονιστικής Επιτροπής ότι, ο Συνδυασμός «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ  Δήμου Αγίου Νικολάου», σεβόμενος την ομόφωνη απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης των κατοίκων της Κοινότητας Βραχασίου, στηρίζει το «Ανεξάρτητο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο».

Απηύθυνε δε, για άλλη μια φορά, κάλεσμα προς όλες τις Κοινότητες να αξιοποιήσουν το δικαίωμα που τους δίνει ο νέος νόμος για την κατάρτιση ψηφοδελτίων με υποψήφιους κοινής αποδοχής ώστε να αποκτήσουν τη δική τους ανεξάρτητη φωνή και αποφασιστικό ρόλο στην επίλυση των τοπικών τους υποθέσεων.

swell adv 2021

Με το πέρας της συνάντησης , τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής ευχαρίστησαν τον κ. Ανδριώτη και τους συνεργάτες του για την ουσιαστική στήριξη τους και κάλεσαν και τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις  να πράξουν το ίδιο.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

«ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου» – Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών

Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Ανδριώτης


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button