ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Νέα Πορεία»: Δεν είναι έτσι, επειδή έτσι νομίζετε… κε Φθενάκη

Κύριε Φθενάκη, για την ενημέρωσή σας, η οποία προφανώς είναι (?) ελλιπής, σας γνωρίζουμε ότι η «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» δια του επικεφαλής της, κ. Γιάννη Ανδριώτη, ήδη από τις 6/2/2019 και επανειλημμένα, παρακίνησε τις τοπικές κοινωνίες να κάνουν χρήση του δικαιώματος που τους δίνει ο νέος νόμος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (4555/18 «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι») και να συγκροτήσουν ψηφοδέλτια με υποψήφιους κοινής αποδοχής.

Δηλώσαμε δε, εξ αρχής, ότι τα ψηφοδέλτια αυτά που θα συγκροτηθούν μέσα από τέτοιες διαδικασίες θα τα στηρίξουμε διότι πιστεύουμε ότι «όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος» και άρα ουδείς αρμοδιότερος από τους κατοίκους των Κοινοτήτων να προωθήσουν τα συμφέροντα της περιοχής τους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Για την ενημέρωσή σας επίσης, σας γνωρίζουμε ότι οι Τοπικοί Σύμβουλοι εκλέγονται σε χωριστές κάλπες και με απλή αναλογική. Άρα ένα Τοπικό Συμβούλιο δεν περιλαμβάνει υποψηφίους από έναν και μόνον Τοπικό Συνδυασμό.  Το γεγονός αυτό, όπως είναι σαφές, δεν διασφαλίζει σε όποιον εκλεγεί Δήμαρχος και την εκλογή του «προσκείμενου», σε αυτόν, Τοπικού Συνδυασμού. Για να μη σας πούμε ότι με το ισχύον εκλογικό σύστημα δεν του διασφαλίζει ούτε καν την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και πληγωθείτε.

Όλες αυτές λοιπόν οι ανακρίβειες που γράφετε καταλαβαίνετε ότι επί της ουσίας κανένα αντίκρισμα δεν έχουν στην κάλπη και κρίμα τόσο μελάνι που καταναλώσατε.  Μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο και με λόγο βαρύγδουπο και διχαστικό απαξιώνετε την προσπάθεια των συγχωριανών σας να αφήσουν πίσω όσα τους χωρίζουν και που όπως όλοι γνωρίζουμε μόνο ζημιά έχουν προκαλέσει στο Βραχάσι. Αυτό δεν σας τιμά!

swell adv 2021

Μας καταλογίσατε ως πονηριά το γεγονός ότι παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις που αναλάβαμε αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό.  Το κακό είναι ότι, ουσιαστικά, χαρακτηρίζετε τους συμμετέχοντες σε ανεξάρτητους τοπικούς συνδυασμούς (γιατί δεν συγκροτήθηκε ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο μόνο στο Βραχάσι, αλλά ούτε αυτό το γνωρίζετε μάλλον) είτε ως ανίκανους να διαχειριστούν τις τοπικές τους υποθέσεις, είτε ως πονηρούς είτε ως αφελείς. Αυτό κι αν δεν σας τιμά!

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Εν κατακλείδι ΝΑΙ, από τα γραφόμενά σας μπορεί κανείς με βεβαιότητα να πει ότι, αν δεν είστε παραπληροφορημένος στην καλύτερη ή ανενημέρωτος στη χειρότερη, είστε εμπαθής και γι αυτό σκέφτεστε με αυτόν τον τρόπο._

Από το Γραφείο Τύπου


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button