ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Νέα Πορεία» – Ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Πρόσβαση ΠΑΝΤΟΥ και Αυτόνομη Διαβίωση των ΑΜΕΑ»Η «Νέα Πορεία», έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα της, τη στήριξη των συμπολιτών που ανήκουν στις «Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού» σας καλεί σε Ανοιχτή Συζήτηση με θέμα «Πρόσβαση ΠΑΝΤΟΥ και Αυτόνομη Διαβίωση των ΑΜΕΑ», την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα του Εργατικού Κεντρου στις 18:30’’.

Σκοπός της συζήτησης είναι η κινητοποίηση των Πολιτών και των Αρχών του Δήμου για να εξαλειφθούν οι δυσκολίες τη κοινωνικής ενσωμάτωσης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Συνεργασία και Συμμετοχή φορέων, δομών, σωματείων, ιδρυμάτων, επιχειρήσεων, εθελοντικών φορέων, συλλόγων, πολιτών για έναν  Ανθρώπινο Δήμο.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button