ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Νέα πορεία: Ανακοινώθηκαν τρεις νέες υποψηφιότητες

Ονομάζομαι Μανώλης Σαριδάκης και είμαι επιμελητής Β΄στην Καρδιολογική Κλινική του ΓΝΚΥ Ιεράπετρας. Διαμένω μόνιμα στον Αγιο Νικόλαο με την οικογένειά μου.

Αποφάσισα να είμαι στην «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» με επικεφαλής τον Γιάννη Ανδριώτη, γιατί πιστεύω, ότι έχει τη γνώση , την ικανότητα και τη θέληση να συνεισφέρει τα μέγιστα για ένα Δήμο που θα ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες των δημοτών.

caffeine adv 2021

Μανώλης Σαριδάκης

saridakis manolis

neratzoulis neo

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών


Ονομάζομαι Χριστοφάκης Μανώλης, γεννήθηκα το 1979 στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, είμαι κάτοικος Λατσίδας, άγαμος, με εκπληρωμένες τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις. Αποφοίτησα από το Λύκειο Νεαπόλεως το 1999. Το ίδιο έτος ξεκίνησα τη φοίτησή μου στο ΑΤΕΙ Κρήτης, ΣΤΕΦ Τμήμα Ηλεκτρολογίας.

Αμέσως μετά άρχισα να εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης ώσπου το 2005 διορίστηκα στο Ελληνικό Δημόσιο και μέχρι σήμερα εργάζομαι ως σωφρονιστικός υπάλληλος στο Κατάστημα Κράτησης Νεαπόλεως.

Απέκτησα μεγάλη εμπειρία μέσα από συνδικαλιστική δράση εκπροσωπώντας τους υπαλλήλους του
Σωφρονιστικού Καταστήματος Νεαπόλεως στην Ομοσπονδία Σωφρονιστικών υπαλλήλων ΟΣΥΕ και μέχρι σήμερα αγωνίζομαι για τα δικαιώματα και τις εργασιακές διεκδικήσεις των συναδέλφων μου καθώς και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Στην εργασιακή μου δράση προστίθεται η δραστηριοποίησή μου στον αγροτικό τομέα, ως παραγωγός βιολογικής καλλιέργειας και μέλος του Συλλόγου Βιολογικών Καλλιεργητών Μεραμβέλου καθώς και μελισσοκόμος.Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με διάφορες αθλητικές δραστηριότητες όπως στίβος (με αρκετέςπαγκρήτιες διακρίσεις), παρακολούθηση μαθημάτων Α’ Βοηθειών, κολύμβηση , ταξίδια καΑπό το 2018 είμαι εγγεγραμμένος φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου στα πλαίσια της μόνιμης αναζήτησής μου για εμπλουτισμό
των γνώσεών μου.

Στην δύσκολη αυτή ομολογουμένως οικονομική συγκυρία, είναι χρέος όλων και ιδιαίτερα εμάς των νέων να συνδράμουμε για την έξοδο από την βαλτοποίηση και την απραξία,πεπερασμένων μικροπολιτικών πρακτικών. Με φρέσκιες, και δημιουργικές προσεγγίσεις να συνδράμουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, δίνοντας έμφαση στη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Δημιουργώντας νέα εισοδήματα, μέσω της βελτιστοποίησης του αποτελέσματος από την αύξηση της αυτόνομης δαπάνης του τουριστικού προϊόντος, με την διασύνδεση του τουριστικού με τον αγροτικό τομέα και άλλες μορφές ενναλακτικού τουρισμού. Για μια ισόρροπη ανάπτυξη όλου του δήμου και όχι μιας και μόνο πόλης, που θα δίνει προτεραιότητα στον πολίτη-δημότη και θα αφουγκράζεται τα καθημερινά του προβλήματα.

Θα αφουγκράζεται τα προβλήματα του άρρωστου και του ηλικιωμένου, δημιουργώντας δομές υποστήριξης και δείχνοντας έμπρακτα το κοινωνικό πρόσωπο που κάθε πολίτης αξίζει.

Όραμα μου είναι η εξωστρέφεια του Δήμου μας, η απορρόφηση όλο και περισσότερων ευρωπαϊκών κονδυλίων για την ισόρροπη του ανάπτυξη. Η αναβάθμιση των χωριών μας και ανάδειξή τους σε τουριστικούς προορισμούς. Η
παράλληλη ανάπτυξη αγροτουριστικών μονάδων που σκοπό θα έχουν την εκπαίδευση των επισκεπτών στην κρητική ζωή (πολιτισμός, παράδοση, διατροφή).

Έναν Δήμο που θα επενδύει τόσο σε ανθρώπινο κεφάλαιο (μέσω της εκπαίδευσης), όσο και σε υποδομές, χρησιμοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και αξιοποιώντας τα στο έπακρο. Έναν δήμο που θα σέβεται τα ΑΜΕΑ και τις ομάδες υψηλού κινδύνου, δημιουργώντας σε όλες τις περιοχές κατάλληλες υποδομές για
την εξυπηρέτησή τους.

Αυτό το όραμα μοιράστηκα με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Γιάννη Ανδριώτη, ο οποίος και μου έκανε την τιμή να με εντάξει στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του. Στον κ. Ανδριώτη βρήκα τον άνθρωπο εκείνον που ΜΠΟΡΕΙ να κάνει πράξη τα όσα λέει.

Που ΑΚΟΥΕΙ που ΒΛΕΠΕΙ την καθημερινότητα των πολιτών όλου του Δήμου Αγίου Νικολάου. Που ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ από όλους εμάς που τον στηρίζουμε και που…ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ….ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ.

Μανώλης Χριστοφάκης

xristofakis manolis

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών


Γεννήθηκα ΤΟ 1960 στον Αγιο Νικόλαο και μεγάλωσα στο ιστορικό χωρίο Καστέλλι Φουρνής. Τελειώνοντας το ΓΕΛ Νεάπολης,σπούδασα στην Σχολή Εμποροπλοιάρχων στα Χανιά (σημερινή ΑΕΝ).

Μετά την αποφοίτηση μου εξάσκησα το επάγγελμα του πλοιάρχου μέχρι το 2015. Παράλληλα από το 1991 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιούμαι και στον κλάδο του Τουρισμού,με ιδιόκτητο τουριστικό σκάφος ,στην Ελούντα.

Από το 2001 μέχρι το 2018 διετέλεσα πρόεδρος στο σύλλογο Ιδιοκτητών Τουριστικών Σκαφών Κόλπου Μεραμβέλλου.

Είμαι παντρεμένος,πατέρας δύο παιδιών και ζω μόνιμα στον Αγιο Νικόλαο. Έχω το χρόνο,την πείρα,τη δύναμη και τη θέληση να ασχοληθώ με τα κοινά. Διαπιστώνοντας δε, την στασιμότητα αν όχι οπιστοδρόμηση του Δήμου μας σε
πολλούς τομείς,αποφάσισα να συμμετάσχω στην Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Ανδριώτη,για μια Νέα Πορεία.

Γιάννης Οικονομάκης

oikonomakis yiannis

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών

Σχετικά άρθρα

Back to top button