Τρίτη, 15 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣ 2019ΝΔ: Υποψήφιος στα Χανιά ο Δημήτρης Καμπουράκης

ΝΔ: Υποψήφιος στα Χανιά ο Δημήτρης Καμπουράκης

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Με τη ΝΔ θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης. Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στα Χανιά στο τραπέζι που έκανε στο σπίτι του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του Μαρέβα Γκραμπόφσκι με 70 καλεσμένους, όπως λέει ο «Βηματοδότης» που υπογράφει το ρεπορτάζ.

Διαβάστε στη συνέχεια το συγκεκριμένο απόσπασμα:

mechanical adv 2021

«Ηταν η πρώτη φορά εδώ και καιρό που άνοιξαν στον κόσμο το αρχοντικό τους στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα. Είχαν προσκαλέσει περί τα 70 άτομα, ήτοι τους γαλάζιους βουλευτές της Κρήτης, άλλους (γαλάζιους επίσης) βουλευτές που έτυχε να παραθερίζουν μετά συζύγων στην Κρήτη, στελέχη των τοπικών οργανώσεων, φίλους των παιδιών τους και βεβαίως την Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς και την Αλεξία Μπακογιάννη.

apostolakis adv 2

Σε αυτό το δείπνο των 70 ατόμων φάνηκε ότι η παράδοση της οικογένειας συνεχίζεται, όπως παρατήρησε και η Ντόρα, αφού τα θρυλικά ντολμαδάκια της Μαρίκας έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους στο τραπέζι, απόδειξη ότι η συνταγή πέρασε από γενιά σε γενιά.

Αλλά όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσκαλεί σε δείπνο 70 πολιτικά πρόσωπα είναι αδύνατον να μην υπάρξουν πολιτικές ειδήσεις… Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στα Χανιά ο δημοσιογράφος Δ. Καμπουράκης και όλοι του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία».

Του ευχήθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δεν αποκλείει την πιθανότητα να βρεθεί και αυτή υποψήφια στα Χανιά… Ο έτερος δημοσιογράφος που ήταν στο δείπνο μαζί με τη σύζυγό του, ο Γιώργος Αυτιάς, δεν εξεδήλωσε καμία πρόθεση να πολιτευθεί»…

zygos gif 2020b
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...