ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Μέχρι αύριο η προθεσμία του Σταύρου Αρναουτάκη με την ΝΔ

Ενδιαφέρον θα έχει το μετά

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, προθεσμία μέχρι την Πέμπτη, οπότε και θα βρίσκεται στην Κρήτη ο αρχηγός της ΝΔ, στις εκδηλώσεις στα Χανιά για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Κ. Μητσοτάκη, έχει δώσει ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη, για να «κόψει» οριστικά τους δεσμούς του με το ΣΥΡΙΖΑ, ώστε η ΝΔ να προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση της στήριξης της υποψηφιότητάς του.

Μέχρι αύριο η προθεσμία του Σταύρου Αρναουτάκη με την ΝΔ 2

Εάν δεν συμβεί αυτό ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην επιλογή άλλου υποψηφίου για το αξίωμα του Περιφερειάρχη Κρήτης.

Ένα είναι το όνομα που προβάλει φαβορί για τη θέση αυτή.

Μέχρι αύριο η προθεσμία του Σταύρου Αρναουτάκη με την ΝΔ 3

Πρόκειται για τον πρώην Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη, που, όπως και ο κ. Αρναουτάκης, προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και θεωρείται ως μία δυνατή υποψηφιότητα που θα μπορούσε να «εμβολίσει» τη δυνατή υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη Κρήτης.

Ένα ακόμη όνομα που ακούγεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα, είναι του πρώην Δημάρχου Ανωγείων κ. Σωκράτη Κεφαλογιάννη.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα, με δεσμούς και από Ρέθυμνο και Ηράκλειο, με ήπιο προφίλ, με γνώση αυτοδιοικητική και όνομα βαρύ, ο κ. Κεφαλογιάννης, έχει όλα τα εχέγγυα να ηγηθεί ενός κομματικού ψηφοδελτίου που, αν μη τι άλλο, θα δώσει μια αξιοπρεπή μάχη στην Περιφέρεια Κρήτης.

Στόχος πάντως για τη ΝΔ και προσωπικά για τον αρχηγό της, δεν είναι μόνο η αξιοπρεπής παρουσία του υποψηφίου που θα στηρίξει στις εκλογές, αλλά να προχωρήσει σε μία επιλογή που θα έχει όλα τα εχέγγυα να κερδίσει στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές.

Υπό αυτή την έννοια, αν και οι ελπίδες μάλλον λιγοστεύουν, περιμένει ακόμη τον κ. Αρναουτάκη, μέχρι την Πέμπτη για να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Από εκεί και μετά αν η υπόθεση Αρναουτάκη καταλήξει σε ναυάγιο, θα αξιολογηθούν οι επόμενες δύο υποψηφιότητες και ο κ. Μητσοτάκης θα αποφασίσει τελικά ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον κ. Αρναουτάκη και να καθίσει αυτός στην καρέκλα του κτηρίου της οδού Ελευθερίας στο Ηράκλειο .

Υπάρχει μία ακόμη παράμετρος. Πιθανόν να αποδειχθεί σημαντική, πιθανόν και όχι. Ο κ. Αρναουτάκης συμπληρώνει δύο τετραετίες στη θέση του Περιφερειάρχη Κρήτης. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα.CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close