ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Κριτσά: Εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Αγ. Νικολάου κου Νίκου Κοκκίνη

Στην γενέτειρά του Κριτσά, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Νίκος Κοκκίνης. Στην ανοιχτή εκδήλωση που έγινε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Λατώ» (Αρχαύλη), ο κ. Κοκκίνης παρουσίασε το πρόγραμμα και τις βασικές αρχές της Δημοτικής του Κίνησης και συζήτησε με τους κατοίκους του χωριού σχετικά με τα χρονίζοντα προβλήματα του Τόπου αλλά και τις προοπτικές επίλυσής τους.

Στο πάνελ μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο ήταν ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κριτσάς Νίκος Ζαχαριάδης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κριτσάς Νεκτάριος Κερούλης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιχάλης Αλέξης.

caffeine adv 2021

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button