ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΙΝΑΛ – Μαρία Στρατάκη: «Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου, ήταν οι εκτιμήσεις του Μέσου»

Οπως ήταν φυσικό, η γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΚΙΝΑΛ Αγίου Νικολάου κα Μαρία Στρατάκη, απάντησε σχετικά με τα όσα γράφτηκαν σε τοπικό blog ότι είπε για την ανάρτηση που είχε γίνει στην ιστοσελίδα μας, σχετικά με την στήριξη του ΚΙΝΑΛ σε συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο θα διεκδικήσει τον δήμο Αγίου Νικολάου.

Το μήνυμα που έστειλε στο CNA News αναφέρει:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Κύριε Βαρνακιώτη όπως σας δήλωσα και στην τηλεφωνική μας επικοινωνία, αυτά που αναφέρονται είναι οι εκτιμήσεις του μέσου, είμαι πολύ προσεχτική στους χαρακτηρισμούς. Θεσμικά απάντησα για την διαδικασία με την οποία η τοπική οργάνωση του ΚΙΝ.ΑΛ θα πάρει αποφάσεις σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.»


Να θυμήσουμε ότι το συγκεκριμένο τοπικό Μέσον του Αγίου Νικολάου με βαρύγδουπο τίτλο αναφερόταν σε μέγιστο ζήτημα ηθικής και για ανήθικα δημοσιεύματα, τα οποία έθεσε η γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στον Αγιο Νικόλαο κα Μαρία Στρατάκη κατά την διάρκεια τηλεφωνικής της συνέντευξης σε τοπικό ραδιόφωνο του Αγίου Νικολάου.

Δείτε το κείμενο της ανάρτησης:

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos

Θέλοντας το Μέσον αυτό να κερδίσει λίγο παραπάνω δημοσιότητα, χρησιμοποίησε τα λεγόμενα της κας Στρατάκη, παραποιώντας τελείως το νόημα, χρησιμοποίησε λέξεις και φράσεις οι οποίες είναι πολύ σοβαρές και εκθέτουν την θέση της και την προσπάθεια που κάνει και παράλληλα προσπάθησε να πλήξει την αξιοπιστία του CNA News.

Ο συγκεκριμένος «δημοσιογράφος» έχει προσπαθήσει κι άλλες φορές να πράξει το ίδιο αλλά δυστυχώς η τύχη δεν τον έχει βοηθήσει.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη.-

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

 

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button