ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Κε Νίκο Κοκκίνη να πάτε στον εισαγγελέα σήμερα, όχι αύριο (του Βαγγέλη Βαρνακιώτη)Ειλικρινά, δεν ήθελα να ασχοληθώ άλλο μαζί σας κε Νίκο Κοκκίνη, ύστερα από την τελευταία δημοσίευση που έκανα την Παρασκευή με ένα άρθρο το οποίο ήταν στο συρτάρι μου τις τελευταίες 20 ημέρες, διότι ήμουν σε δίλημμα αν θα έπρεπε να το δημοσιεύσω, ή όχι. Τελικά όλα δείχνουν σήμερα ότι έπρεπε. Οι αλήθειες δεν πρέπει να κρύβονται. Πρέπει να τις θυμούνται οι παλιότεροι και να τις μαθαίνουν οι νεώτεροι.Σήμερα όμως από το πρωί, άνθρωποι οι οποίοι σας υποστηρίζουν ένθερμα και βρίσκονται γύρω σας, έχουν επιδοθεί στο ποιος θα κάνει την καλύτερη δημοσίευση εναντίον μου και εναντίον του Μέσου που εκπροσωπώ, υποτίθεται στο όνομα της ελεύθερης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας που κάποιοι δήθεν καταπατούν.

Ισως νομίζουν ότι χτυπώντας εμένα και το Μέσον μου, θα κερδίσετε εσείς τις εκλογές. Αν συμβαίνει αυτό, τότε σημαίνει ότι είμαστε η τελευταία βάρκα που απέμεινε. Καταλαβαίνετε τι εννοώ.Γνωρίζω όμως πολύ καλά ότι αφελής δεν είστε.

Είναι τόσο υποκριτές και υποκρίτριες που δεν τολμάνε ούτε το όνομά μου να πούνε.
Γιατί όμως;

Απευθύνομαι λοιπόν σε εσάς κε Κοκκίνη, παραμερίζοντας τελείως τυχόν δικούς τους φανατισμούς, τρολλάκια, παρατρεχάμενους και τσιράκια οποιασδήποτε μελλοντικής πιθανής δική σας εξουσίας στον δήμο Αγίου Νικολάου.

Εάν λοιπόν κε Νίκο Κοκκίνη, πιστεύετε ή έχετε οποιοδήποτε στοιχείο που να αποδεικνύει ότι τους τελευταίους τρεις μήνες της προεκλογικής περιόδου, συνθέτει την κατηγορία της ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ ή οποιουδήποτε ΨΕΜΜΑΤΟΣ από το Μέσον μας εναντίον σας, να πάτε ΣΗΜΕΡΑ στο εισαγγελέα, όχι αύριο.

Σε κάθε άλλη περίπτωση σας παρακαλώ ιδιαίτερα, να «μαζέψετε» όλους αυτούς που τρολλάρουν θίγοντας ανθρώπινες προσωπικότητες, αξιοπρέπειες και επιχειρήσεις γράφοντας διάφορα, μόνο και μόνο για να «πουλήσουν εκδούλευση» και να κερδίσουν την παραπάνω δική σας συμπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να το κάνετε.

Η ομάδα του CNA News σας εύχεται για αύριο δεύτερη Κυριακή των εκλογών, καλή επιτυχία στον αγώνα που κάνατε και εσείς αλλά και οι συνεργάτες σας.-

Βαγγέλης Βαρνακιώτης

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close