GMG Constructions

Gruppo

BOX Cafe
Tech Hub
Cosmos Fashion
BBQ Stories
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η πόλη μου είναι ο Δήμος μου (της Φωτεινής Μηλάκη)

Σουρλάτσο Cafe

Τέσσερα βραβεία πήρε ο Δήμος μας στα βραβεία TOURISM AWARDS.Ο μοναδικός στην Ελλάδα. Βραβείο αθλητικού τουρισμού, γαστρονομικού τουρισμού, καλύτερου τουριστικού φυλλαδίου και βραβείο για την κορωνίδα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, την συναυλία “Απόκοπος ή Σπιναλόγκα”.

Και δεν σταματάμε εδώ. Η Σπιναλόγκα είναι έτοιμη να ενταχθεί  στη UNESCO. Ο φάκελος είναι πλήρης και έχει προωθηθεί από το υπουργείο Πολιτισμού στον οργανισμό. Οι πόρτες του τουρισμού ανοίγουν διάπλατα.

Ο Αντώνης Ζερβός είναι ένας άνθρωπος σοβαρός, μετρημένος και επίμονος. Έχει ένα σοβαρό επιτελείο που δούλεψε σκληρά για την εξωστρέφεια του Δήμου, δίνοντας  χώρο να πραγματοποιηθούν φρέσκιες ιδέες . Ο ίδιος έχει όραμα, ιδέες ,προτάσεις και λύσεις παρά τις δυσκολίες της γραφειοκρατίας, των χρονοβόρων απαιτήσεων και την έλλειψη προσωπικού ,το οποίο  μειώθηκε κατά 22% τα τελευταία χρόνια .Δούλεψε με το επιτελείο του για ένα δήμο οικονομικά υγιή αυξάνοντας την εισπραξιμότητα και την αποδοτικότητα του κατά 78%.

Αλήθεια υπάρχει κάποιος που δεν θυμάται τις αντιδράσεις για τον πεζόδρομο επί παλαιότερης θητείας του; Υπάρχει κάποιος που αρνείται αυτή τη στιγμή ότι είναι ο πιο ζωντανός δρόμος της πόλης μας; Πόσοι από εμάς θέλουμε και άλλους τέτοιους δρόμους;

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

Πενήντα μελέτες είναι έτοιμες να αλλάξουν το πρόσωπο του δήμου μας .Τριάντα τέσσερις ώριμες και δεκαεννιά δημοπρατημένες, ανάμεσα τους και οι σαράνταδυο καινούργιες παιδικές χαρές, που θα έχουν άδεια λειτουργίας και θα μπορούν να επισκευάζονται σε περίπτωση φθορών. Πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το ρίσκο να μην υπάρξει συνέχεια σε  όλη αυτή η δουλειά και να μείνουμε πάλι πίσω σε όλα τα επίπεδα.

Είμαι πολίτης του δήμου μου και όχι της πόλης μου. Από τα παιδικά μου χρόνια έως και σήμερα έχω προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, καθάρισα παραλίες , αναδάσωσα πλαγιές, έχω κατασκηνώσει με τους προσκόπους στα περισσότερα σχολεία των κοινοτήτων μας, πραγματοποιώντας δράσεις με τους νέους μας, πρόσφερα εθελοντικά το χρόνο μου σε δράσεις του κοινωνικού παντοπωλείου, σε εράνους και στο σύλλογο του σχολείου που φοιτούσαν τα παιδιά μου.

Zuper Service

Ένας από τους στόχους μου είναι να φτιαχτεί και να οργανωθεί ένα επίσημο μητρώο εθελοντών του δήμου μας και να ξυπνήσει μέσα μας  το αίσθημα της προσφοράς σε όλα τα επίπεδα .Όλες αυτές τις μέρες καταγράφω ιδέες. Από τον φίλο μοτοσικλετιστή της ΛΕΜΑΝ που προσφέρεται για περιπολία δασοπροστασίας, μέχρι τον μαθητή μου Γιώργο, που αναρωτήθηκε γιατί δεν υπάρχουν νέοι Αγίου Νικολάου ή συμβούλιο νέων του δήμου. Στόχος μου είναι επίσης να μπει ένα ακόμα λιθαράκι στην κοινωνική πολιτική του δήμου και να προχωρήσει η δημιουργία  του κέντρου φιλοξενίας αστέγων και ανθρώπων με προβλήματα βιοπορισμού ή κοινωνικά αναξιοπαθούντων. Καθημερινά σιτίζονται εκατό οικογένειες και υπάρχουν οι προϋποθέσεις και η δυνατότητα  να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα ιδρύοντας και αυτή την δομή.

Ο δήμος μας είναι μια αλυσίδα. Κάθε κρίκος και μια κοινότητα. Δεν είναι τυχαίο ,ότι όλοι οι νυν  πρόεδροι κοινοτήτων συντάσσονται με τον συνδυασμό μας. Ποιος είναι όμως ο πιο δυνατός κρίκος της αλυσίδας ; Όλοι εμείς. Ο τρόπος που ζούμε, αντιδρούμε, δραστηριοποιούμαστε.

Θα κλείσω με το παράδειγμα των κατοίκων του παραλιακού, που με έκπληξη, τους είδα να φυτεύουν από ένα δέντρο για να ομορφύνουν τα παρτέρια  αλλά και να αφήσουν κάτι στους επόμενους. Το παράδειγμα του καθένα μας, αλλά και όλων μας ,είναι το κλειδί για έναν καλύτερο δήμο.

Το δικαίωμα μου είναι  το ” Δικαίωμα στην Πόλη”.

Μαζί συνεχίζουμε!

Μηλάκη Φωτεινή του Σταύρου.

Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος

με τον συνδυασμό ‘Δικαίωμα στην Πόλη’

email:fotinimilaki@gmail.com


Yiannis Jewellery


MECHANICAL - CLIMATHERM

Back to top button