ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίου Νικολάου σε Νεάπολη και Άγιο ΝικόλαοΠεριοδεία πραγματοποίησε τη Δευτέρα 6 Μαΐου κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αγίου Νικολάου με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σάββα Βασιλειάδη, τον επικεφαλής του συνδυασμού Γεώργιο Φιλιππάκη, υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.

Αρχικά το κλιμάκιο επισκέφθηκε το  Γ.Ν-Κ.Υ. Νεάπολης «Διαλυνάκειο» όπου από τη συζήτηση με τους εργαζόμενους επιβεβαιώθηκαν οι τεράστιες ελλείψεις οι οποίες οδηγούν σε εντατικοποίηση της δουλειάς του υπάρχοντος προσωπικού που αγωνίζεται με αυταπάρνηση να καλύψει τα κενά.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα καταστήματα και τις γειτονιές της Νεάπολης απ’ όπου κάλεσαν τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα καταδίκης της εφαρμοζόμενης πολιτικής μέσα από τις ερχόμενες εκλογές με τη στήριξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο και την περιφέρεια καθώς και τη στήριξη του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.

Τέλος, η περιοδεία έκλεισε με την επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου συζήτησαν με τους εργαζόμενους τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα οποία δεν τους επιτρέπουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο λαό που τις έχει ανάγκη.

swell adv 2021

Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση θα συνεχίσουν να στέκονται δίπλα στους εργαζόμενους, παλεύοντας για δημόσια και δωρεάν υγεία, για νοσοκομεία αντάξια των σύγχρονων λαϊκών αναγκών καθώς και για μια συνολική βελτίωση των συνθηκών ζωής τους.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button