ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η Κατερίνα Χατζηδάκη θα είναι στον συνδυασμό του κου Νίκου ΚοκκίνηΜετά από αρκετή σκέψη και σε ενημέρωση με τον νυν δήμαρχό του Αγίου Νικολάου κο Αντώνη Ζερβό αποφάσισα να μην είμαι εκ νέου υποψήφια με τον συνδυασμό του.

Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, για το κοινωνικό σύνολό ως μέλος της Δημοτικής Κοινότητας του Αγίου Νικολάου και ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΚΥΔΑΝ μέχρι το τέλος αυτής της αυτοδιοικητικής περιόδου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ευχαριστώ όσους εξέφρασαν την στήριξη τους προς εμένα αλλά και όσους με ψήφισαν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και θα ήθελα να γνωρίζουν ότι είμαι πάντα δίπλα τους , όπως έκανα μέχρι τώρα.

Δηλώνω ότι αποδέχομαι την πρόσκληση του υποψήφιου δήμαρχου του κο. Νίκου Κοκκίνη για να συμμετέχω στο κεντρικό ψηφοδέλτιο συνδυασμού. Πιστεύω πως είναι ο πιο κατάλληλος για δήμαρχός στην πόλη μου.

swell adv 2021

Θα ήθελα ένα δήμο πιο προσιτό στα ΑΜΕΑ, πιο καθαρό και να αγαπάει τα ζώα. Θα ήθελα επιτέλους να δείξουμε την ομορφιά του τόπου μας με σκοπό να γίνει ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός για όλο τον χρόνο.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button