ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Βασιλική Βελέντζα υποψήφια στις δημοτικές εκλογέςΤην υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Βασιλική Βελέντζα.

«Γεννήθηκα στο Αγρίνιο, έζησα στην Αθήνα όπου και σπούδασα και επέλεξα να  κατοικώ στην υπέροχη πόλη του Αγίου Νικολάου, τα τελευταία 23 χρόνια.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Έχω  δύο γιους με τον  φωτογράφο Διονύση Αυγουστινάτο και  έχω την ίδια ανησυχία με κάθε γονιό για το αύριο του  τόπου που γεννήθηκαν και ζουν τα παιδιά μου.

Έχω εργαστεί επί σειρά ετών στον ιδιωτικό και στον τουριστικό τομέα ως ξενοδοχοϋπάλληλος κι έχω σπουδάσει Διακόσμηση, Φωτογραφία και Τ. Συντήρησης έργων τέχνης.

swell adv 2021

Ζωγραφίζοντας από τα παιδικά μου χρόνια κι έχοντας την τύχη να μαθητεύσω  κοντά σε σπουδαίους ζωγράφους, τα τελευταία πέντε χρόνια έχω επικεντρωθεί στη ζωγραφική έχοντας  πραγματοποιήσει ήδη, πέντε ατομικές εκθέσεις  σε δημοτικές πινακοθήκες  και συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Με αφορά το κομμάτι του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και της οικολογίας και έχω συμμετάσχει εθελοντικά σε οικολογικές πολιτιστικές ομάδες.

Έχω συμμετοχή σε δράσεις που αφορούν την  ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και κυρίως την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου από τα φοιτητικά μου χρόνια.

Έχω ενεργή πολυετή πολιτική δράση στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Ήμουν εκλεγμένο μέλος  της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λασιθίου την περίοδο  2013 – 2014.

Ήμουν από τα ιδρυτικά μέλη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών το 2015.

Εκλεγμένο Στέλεχος  του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών έως σήμερα.

Ήμουν από τα ιδρυτικά μέλη του Κινήματος Αλλαγής.

Είμαι μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής από το 2018 έως σήμερα.

Πιστεύω πως ο πολιτικός άνθρωπος βλέπει πάντα τις εκλογές ως αφετηρία για ένα καλύτερο αύριο. Έχοντας λοιπόν την πεποίθηση πως μόνο μέσα από τη  συμμετοχή  σε δημοκρατικούς θεσμούς, από όποια γωνία κι αν επιλέξουμε να τους υπηρετήσουμε, μπορούμε να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο στις γενιές που ακολουθούν, δηλώνω παρούσα στο κάλεσμα του Δημάρχου Αντώνη Ζερβού.

Με χαρά συντάσσομαι στην ομάδα του.

Γιατί με τον Αντώνη Ζερβό;

Γιατί στην εποχή της «παροχολογίας» το έργο του είναι σε ισορροπία με τα όσα υποσχέθηκε.

Γιατί έχοντας επιλέξει ως συνεργάτες ανθρώπους  δημιουργικούς  με όρεξη για δουλειά έφερε στην πόλη διακρίσεις και  την έβγαλε από την αφάνεια.

Τέλος γιατί πιστεύω πως ήρθε επιτέλους η ώρα να μάθουμε να επιβραβεύουμε τους ικανούς και να τους στηρίζουμε ώστε να ολοκληρώνουν το  πρόγραμμα τους.

Δικαίωμα στην πόλη που ζούμε, συμμετοχή  και δράση για την πόλη που ζούμε.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button