ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Σόνια Ταβλά υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Κριτσά από δύο εξαιρετικούς γονείς. είμαι παντρεμένη με τον Αντώνη Κυριακάκη και έχω 2 παιδιά το Μανώλη και τη Μαρία και πέντε εγγόνια. Αποφοίτησα από τη σχολή επιστημόνων μαιών του μαιευτηρίου Αλεξάνδρα και εργάστηκα για μικρό διάστημα ως μαία στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Στη συνέχεια φοίτησα στην Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών και εξειδικεύτηκα στην ακτινοδιαγνωστική. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας ακτινοδιαγνώστης Στον Αγ Νικόλαο από 1991. Καθ όλη τη διάρκεια του εργασιακού μου βίου είχα και έχω σαν στόχο μου το εργαστήριο μου και οι ιατρικές μου υπηρεσίες να είναι υψηλού επιπέδου ώστε να μην χρειάζεται να μεταβαίνουν συμπολίτες μας εκτός νομού έχοντας εγκαταστήσει μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και ανανεώνοντας τις γνώσεις μου συνεχώς.

caffeine adv2020b

Με τον Νίκο το Κοκκίνη γνωριζόμαστε από παιδιά παίζαμε στην ίδια γειτονιά Συνυπήρξαμε στην κοινότητα Κριτσάς με την ιδιότητα του προέδρου και του δημοτικού συμβούλου Στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου ως ειδικευόμενη ιατρός είχα την τα τύχη να παρακολουθήσω την δυνατότητα του να λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις και έτσι σε
ελάχιστο χρονικό διάστημα να μετατρέψει το επί χρόνια γιαπί σε ένα σύγχρονο για την εποχή του νοσοκομείο και να μεταφερθούμε σε αυτό σε λιγότερο από ένα χρόνο .

Συμπορεύομαι μαζί του πιστεύοντας ότι θα μπορέσουμε μετατρέψουμε το δήμο μας σε ένα δήμο που αγκαλιάζει και ακούει όλους τους δημότες σε όλη την επικράτεια του. Για εμένα δεν υπάρχει ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ αλλά ΠΡΟΣΠΑΘΩ .Οι υποσχέσεις για μένα δεν έχουν θέση αλλά μόνο οι πράξεις αυτό εξάλλου έκανα πάντα Ότι δεν μας αρέσει το αλλάζομε

neratzoulis neo

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ κοιτάζουμε μπροστά

Σαν ανθρωπος βάζω πολύ υψηλους στόχους για να μπορε΄σω να πετυχω

Back to top button