ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Σόνια Ταβλά υποψήφια στις δημοτικές εκλογέςΓεννήθηκα και μεγάλωσα στη Κριτσά από δύο εξαιρετικούς γονείς. είμαι παντρεμένη με τον Αντώνη Κυριακάκη και έχω 2 παιδιά το Μανώλη και τη Μαρία και πέντε εγγόνια. Αποφοίτησα από τη σχολή επιστημόνων μαιών του μαιευτηρίου Αλεξάνδρα και εργάστηκα για μικρό διάστημα ως μαία στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Στη συνέχεια φοίτησα στην Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών και εξειδικεύτηκα στην ακτινοδιαγνωστική. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας ακτινοδιαγνώστης Στον Αγ Νικόλαο από 1991. Καθ όλη τη διάρκεια του εργασιακού μου βίου είχα και έχω σαν στόχο μου το εργαστήριο μου και οι ιατρικές μου υπηρεσίες να είναι υψηλού επιπέδου ώστε να μην χρειάζεται να μεταβαίνουν συμπολίτες μας εκτός νομού έχοντας εγκαταστήσει μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και ανανεώνοντας τις γνώσεις μου συνεχώς.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Με τον Νίκο το Κοκκίνη γνωριζόμαστε από παιδιά παίζαμε στην ίδια γειτονιά Συνυπήρξαμε στην κοινότητα Κριτσάς με την ιδιότητα του προέδρου και του δημοτικού συμβούλου Στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου ως ειδικευόμενη ιατρός είχα την τα τύχη να παρακολουθήσω την δυνατότητα του να λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις και έτσι σε
ελάχιστο χρονικό διάστημα να μετατρέψει το επί χρόνια γιαπί σε ένα σύγχρονο για την εποχή του νοσοκομείο και να μεταφερθούμε σε αυτό σε λιγότερο από ένα χρόνο .

Συμπορεύομαι μαζί του πιστεύοντας ότι θα μπορέσουμε μετατρέψουμε το δήμο μας σε ένα δήμο που αγκαλιάζει και ακούει όλους τους δημότες σε όλη την επικράτεια του. Για εμένα δεν υπάρχει ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ αλλά ΠΡΟΣΠΑΘΩ .Οι υποσχέσεις για μένα δεν έχουν θέση αλλά μόνο οι πράξεις αυτό εξάλλου έκανα πάντα Ότι δεν μας αρέσει το αλλάζομε

swell adv 2021

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ κοιτάζουμε μπροστά

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Σαν ανθρωπος βάζω πολύ υψηλους στόχους για να μπορε΄σω να πετυχω


Σχετικά άρθρα

Back to top button