ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Μαρίζα Λαμπράκη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Συνδημότισσες και  Συνδημότες, Ονομάζομαι Λαμπράκη Μαρία (Μαρίζα), κατάγομαι από την Μίλατο και ζω με την οικογένεια μου στις Βρύσες του Δήμου Αγ. Νικολάου.

Ο τόπος με την ανεξάντλητη ομορφιά, τις δυνατότητες και τα φυσικά χαρίσματα είναι το κέντρο της καθημερινής μας ζωής, του ενδιαφέροντος και των προτεραιοτήτων μας. Οι δυνατότητες ανάπτυξης του είναι άπειρες, όμως δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έτυχαν της απαιτουμένης προσοχής. Ανομοιογενείς και ημιτελείς προσπάθειες που αφήνουν εκτός προγραμμάτων στήριξης μεγάλο μέρος του Δήμου. Νοιαζόμαστε αυτόν τον τόπο και θέλουμε αυτό που πραγματικά του αξίζει. Οραματιζόμαστε ένα Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο και εξωστρέφεια, που θα στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας και στις καθημερινές τους ανάγκες.

caffeine adv2020b

Ο Δήμος μας είναι απαραίτητο να αλλάξει τον τρόπο σχεδιασμού και πρακτικής ώστε να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Η μάχη που θα δώσουμε μαζί θα αφορά πρωτίστως την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής, με έμφαση στις παρεμβάσεις πρόληψης και ενημέρωσης των συμπολιτών μας.  Η πρόληψη, η ενημέρωση, η αξιοπρεπής περίθαλψη, η φροντίδα των αναγκών όλων των πολιτών και ιδιαίτερα των κοινωνικά ευάλωτων με μια σύγχρονη αυτοδιοίκηση που θα πράττει με συμμετοχικό χαρακτήρα και όραμα αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της αυριανής αυτοδιοικητικής αρχής που επιζητούμε και θέλουμε.

Αυτός είναι και ο λόγος που συντάσσομαι με τον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Κοκκίνη, γιατί πιστεύω στις δυνατότητες και την αποτελεσματικότητα του.

neratzoulis neo

Είναι αναγκαίο να αλλάξουμε τις διαδικασίες και τις λειτουργίες του Δήμου μας.   Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις γι’ αυτό. Προσδοκώ την στήριξή σας ώστε να πετύχουμε μαζί περισσότερα για τον τόπο που νοιαζόμαστε και αγαπάμε και που θέλουμε αυτό που πραγματικά του αξίζει.

Με τιμή

Λαμπράκη Μαρία (Μαρίζα)

Προϊσταμένη ΤΕΙ-ΤΕΠ

MPH, MSc Bioethics,   Αν. Μέλος Δ.Σ ΓΝΑΝ

Αν. Συντονίστρια προγραμμάτων προαγωγής και αγωγής υγείας

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button