ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Μαριλένα Μοδάτσου υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Όταν έγινε γνωστή στον περίγυρο μου η υποψηφιότητα μου ως δημοτική σύμβουλος πολλοί μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία και με συνεχάρησαν για την απόφαση μου να συμμετέχω στα κοινά γιατί όπως μου είπαν «χρειάζονται νέα άτομα, με όρεξη για δουλειά και φρέσκες ιδέες για να προοδεύσει ο τόπος μας».

Αρκετοί όμως ήταν και εκείνοι που απόρησαν με αυτό μου το εγχείρημα, οι οποίοι μου είπαν ότι θα απογοητευτώ. «Όλοι ωραία τα λένε πριν εκλεγούν αλλά στη συνέχεια δεν κάνουν τίποτα. Γιατί να «μπλεχτείς» κι εσύ σε όλο αυτό και να εκτεθείς;», μου είπαν.

caffeine adv 2021

Η απάντηση μου είναι ότι έχουν δίκιο να είναι δύσπιστοι γιατί η ιστορία έχει δείξει ότι λίγοι πολιτικοί κατάφεραν να προσφέρουν ουσιαστικό έργο στον τόπο. Υπό άλλες συνθήκες ίσως ήμουν κι εγώ σκεπτική όμως η εμπιστοσύνη που έχω στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου κ. Γιάννη Ανδριώτη με έκανε να μη διστάσω καθόλου και με χαρά να αποδεχθώ την πρόταση για συμμετοχή μου στο συνδυασμό «Νέα Πορεία».

Ακόμη πιο σίγουρη ένιωσα για την απόφαση μου όταν άρχισα να συζητώ με τους συνυποψηφίους μου στο συνδυασμό για τα διάφορα προβλήματα του τόπου μας και τι λύσεις μπορούν να βρεθούν για να αντιμετωπιστούν, οπότε συνειδητοποίησα ότι οι απόψεις μας ταυτίζονται. Όλοι τους είναι άνθρωποι με αρχές και εκφράζονται με σεβασμό ακόμη και όταν υπάρχουν διαφωνίες για τη διαχείριση ενός ζητήματος. Λειτουργούμε πραγματικά σαν ομάδα, με αγαστή συνεργασία και γνήσιο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

neratzoulis neo

Άλλωστε αυτό που με κάνει να έχω την πεποίθηση ότι δεν θα διαψευστούμε στους συμπολίτες μας είναι ότι το πρόγραμμά μας είναι ρεαλιστικό, χωρίς ψεύτικες κορώνες εντυπωσιασμού, δίνοντας έμφαση στις ουσιώδεις ανάγκες που υπάρχουν.

Ευχαριστώ λοιπόν τον Γιάννη  Ανδριώτη για την ευκαιρία που μου δίνει να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια και υπόσχομαι ότι θα βάλω τα δυνατά μου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Με εκτίμηση,

Μαριλένα  Μοδάτσου

Μαθηματικός, Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Κρήτης

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button