ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Μαρία Βάρδα υποψήφια στις δημοτικές εκλογέςΓια 30 και πλέον χρόνια υπηρέτησα ως γραμματέας στην Κοινότητα Κριτσάς,ενώ τα τελευταία 4 χρόνια είμαι περιφερειακή σύμβουλος και γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης.

Στην 30χρονη αυτή επαγγελματική μου πορεία είχα την ευκαιρία να ζήσω «εκ των έσω» τα θετικά και τα αρνητικά της Αυτ/σης.  Τις γραφειοκρατικές της αγκυλώσεις αλλά και το σπουδαίο έργο- προσφορά προς τους πολίτες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σαν γραμματέας στη Δημοτική Κοιν/τα Κριτσάς η επαφή μου με τα προβλήματα των πολιτών της ευρύτερης περιοχής με γέμισε εμπειρίες, που έγιναν περισσότερες με τη θητεία μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο και μου έδωσαν μια ουσιαστική και ολοκληρωμένη εικόνα για τα προβλήματα του Δήμου.

Οι εμπειρίες αυτές αλλά και το όραμα μου για τον τόπο μου με ώθησαν να δεχτώ την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Κοκκίνη να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό ΑλλάΖουμε τον Δήμο.

swell adv 2021

Η συστράτευση μου με το συνδυασμό του Νίκου Κοκκίνη δεν έγινε τυχαία. ΄Εγινε στη βάση κοινών επιδιώξεων και αντιλήψεων για τη λειτουργία του Δήμου και την προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που χρονίζουν.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Γνωρίζω ότι όλα τα προβλήματα δεν λύνονται «δια μαγείας» μέσα σε μια μέρα. Μα αν δεν τολμήσουμε δεν θα υπάρχει προοπτική επίλυσης.

Με απόλυτη συνείδηση ότι δεν εκλεγόμαστε «εν λευκώ» μα στη βάση συγκεκριμένων προτάσεων που θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε, φέρνοντας μια δημοκρατική άνοιξη στο Δήμο μας, χωρίς αποκλεισμούς, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και σας βεβαιώνω ότι απ΄όποιο μετερίζι και αν βρεθώ θα εξακολουθήσω να δουλεύω για τον τόπο μου,όπως κάνω τόσα χρόνια. Έχοντας πάντα στο νου πως «τον τόπο αυτό δεν τον κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, τον δανειστήκαμε από τα παιδιά μας» θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να τους τον παραδώσουμε όσο καλύτερο γίνεται.

Με εκτίμηση,

Μαρία Βάρδα


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button