Κυριακή, 13 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣ 2019Η κα Μαρία Στρατάκη Μαυροφόρου υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Η κα Μαρία Στρατάκη Μαυροφόρου υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Μαρία Στρατάκη Μαυροφόρου.

«Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1984. Η σχολική μου ζωή κύλησε στην Ιεράπετρα και σπούδασα στο Ρέθυμνο. Κόρη του Γιάννη Στρατάκη, δημοσιογράφου – πολιτικού συντάκτη και της Δέσποινας Στρατάκη, υπαλλήλου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου.

mechanical adv 2021

Παντρεμένη με το Δημήτρη Γ. Μαυροφόρο, έχουμε αποκτήσει δυο γιους και κατοικούμε στην Ελούντα. Είμαι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και δίδαξα από το 2007 σε ιδιωτικό σχολείο και από το 2009 μέχρι σήμερα υπηρετώ ως δασκάλα στην δημόσια εκπαίδευση (2009 – 2010 στο 2 ο Δημοτικό Αγίου Νικολάου, 2011 – 2018 στο Δημοτικό Ελούντας), ενώ το τελευταίο διάστημα βρίσκομαι στην  Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λασιθίου.

apostolakis adv 2

Διανύω τη δεύτερη θητεία μου ως Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Μεραμβέλλου – Οροπεδίου. Υπήρξα Γραμματέας Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Ελούντας. Το 2016 – 2017 ήμουν μέλος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λασιθίου.

Το 2012 – 2013, υπεύθυνη του τομέα Παιδείας ΠΑΣΟΚ Ν. Λασιθίου και το τελευταίο διάστημα Γραμματέας της Τ.Ο του  Κινήματος Αλλαγής  Αγίου Νικολάου. Είμαι μέλος και υποστηρικτής του Ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, ενώ συμμετέχω διαχρονικά σε δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο, τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Δικαίωμα στην Πόλη, πέραν της τιμής που μου γίνεται, αποτελεί μια πρόκληση για να απαντήσω ακόμα και στην δική μου κριτική για την πόλη, να μπορώ να ζήσω την ευθύνη και την χαρά της δημιουργικής παρουσίας μου στον τόπο που ζω με τα παιδιά μου.

Ζούμε σε μια περιοχή με γεωγραφικές, ιστορικές και κοινωνικό – οικονομικές ιδιαιτερότητες, όπου με συλλογικά οράματα, συλλογικούς στόχους, με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και να δημιουργήσουμε.

Επιθυμία μου να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε ότι είναι εφικτό να αλλάξει, ότι μπορεί να γίνει καλύτερο.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

zygos gif 2020b