ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Μαρία Κασωτάκη υποψήφια στις δημοτικές εκλογέςΑγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, Φίλες και φίλοι, Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου πλησιάζουν και μετά από πολλή και συνετή σκέψη αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Κόκκινη, συμμετέχοντας στον συνδιασμό του ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Η πρόταση του με τιμά ιδιαίτερα, καθότι αναγνωρίζετε το έργο που έχω προσφέρει στα κοινά του τόπου έως τώρα μέσα από διάφορους συλλόγους που δραστηριοποιούμαι, αλλά κυρίως ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ),όπου θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου έως το τέλος της τωρινής αυτοδιοικητικής περιόδου. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους με έχουν στηρίξει και εξακολουθούν να με στηρίζουν μέχρι και σήμερα, που πιστεύουν σε μένα δίνοντας μου το έναυσμα να συνεχίσω με περισσότερη όρεξη και νέες ιδέες για το καλό αυτού του τόπου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οδηγός μου η εμπειρία. Αυτή με έκανε να πιστεύω ότι, όταν υπάρχει διάθεση και συνεργασία πολλοί στόχοι μπορούν να επιτευχθούν.

Στην σύγχρονη κοινωνία μας, σε μια εποχή αυξημένων απαιτήσεων, ο ρόλος της γυναίκας είναι ιδιαίτερα σύνθετος και πολυδιάστατος .

swell adv 2021

Ως νέος άνθρωπος, πιστεύοντας στις δυνάμεις της νέας γενιάς και ειδικά ως γυναίκα και μητέρα, γνωρίζοντας την καθημερινότητα με τους πολλαπλούς ρόλους και τις απαιτήσεις της ζωής,

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

Ζητάω την ψήφο σας, έχοντας μεράκι και την αποφασιστικότητα.

Μαζί για το καλύτερο αύριο, να εντοπίζουμε, να προτείνουμε λύσεις και να βελτιώνουμε.

Με εκτίμηση,

Μαρία Κασωτάκη


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button