ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Μαρία Καφετζάκη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Γεννήθηκα στο Καλό Χωριό και κατοικώ στον Άγιο Νικόλαο. Δραστηριοποιούμαι στον τουρισμό τα τελευταία τριάντα χρόνια, κατά κύριο λόγο στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, με όραμα την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του νομού Λασιθίου.
Πάντα πίστευα ότι η επιτυχία της τουριστικής δραστηριότητας εξαρτάται, εκτός από την προσωπική και ευσυνείδητη δουλειά του επαγγελματία, και από την προστασία του ξεχωριστού φυσικού περιβάλλοντος του τόπου μας, τη σωστή οργάνωση και λειτουργία της εκάστοτε δημοτικής αρχής, καθώς και τη συλλογική δράση και συνεργασία αρχών και πολιτών.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που με έκανε να ασχοληθώ ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια τόσο με τα ζητήματα της περιοχής μου όσο και του Δήμου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σήμερα, συνειδητοποιούμε όλο και περισσότερο ότι η στασιμότητα, η αδιαφορία και η αδράνεια των προηγούμενων χρόνων μας έχει οδηγήσει σε υποχώρηση και υποτίμηση σε σύγκριση με άλλους προορισμούς στην Κρήτη. Ίσως η πιο καίρια συνέπεια αυτής της υποτίμησης, χωρία να είναι η μοναδική, είναι η κρουαζιέρα, η οποία, λόγω έλλειψης υποδομών, έχει ατονήσει στην περιοχή μας.

Πέραν αυτής, καταστροφικές επιλογές που έπληξαν το φυσικό περιβάλλον με σκοπό να εξυπηρετηθούν ιδιωτικά συμφέροντα, μακροπρόθεσμα έχουν πλήξει και τα συμφέροντα της πόλης μας και των πολιτών της.

swell adv 2021

Το παραδοσιακό μοντέλο της απόλυτης εξουσίας του Δημάρχου, συνέβαλε αποφασιστικά στις προηγούμενες επιλογές, αλλά τώρα, με την καθιέρωση της απλής αναλογικής και της πιο συλλογικής λειτουργίας των οργάνων του Δήμου, μπορούμε να πετύχουμε την συμμετοχή των πολιτών και τη διαφάνεια στις αποφάσεις.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ο Νίκος Κοκκίνης έχει στηρίξει την δημοκρατική και συλλογική λειτουργία, έχει όραμα και στόχους για την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Μαρία Καφετζάκη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος


Σχετικά άρθρα

Back to top button