ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Λιάννα Κουριαντάκη υποψήφια στις δημοτικές εκλογέςΤην υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Λιάννα Κουριαντάκη.

«Γεννήθηκα το 1993 στον Άγιο Νικόλαο και αποφοίτησα από το Επαγγελματικό λύκειο Αγίου Νικολάου. Σπούδασα ως υπάλληλος οικονομικών καθηκόντων σε ιδιωτική σχολή.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Με την επιστροφή μου στον Άγιο Νικόλαο δραστηριοποιήθηκα στην βιοτεχνική επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια μου στο Δήμο μας.

Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Μπρόκο και έχω μία κόρη.

swell adv 2021

Από το 2014 έως το 2016 ήμουν πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσα Λακωνίων, του οποίου είναι ενεργό μέλος μέχρι σήμερα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου αποτελεί μια πρόκληση. Πολυσχιδής και πολυπρόσωπος απαιτεί ανθρώπους ικανούς με προτάσεις ολοκληρωμένες που θα βελτιώσουν και θα εξομαλύνουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του.

Ο Αντώνης Ζερβός απέδειξε ότι είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις ανάγκες αυτές.

Η προβολή του τόπου αυτού είναι ένα στοίχημα που δεν πρέπει να χαθεί. Στοιχειοθετείται από την ιστορία, το μύθο, τη φυσική ομορφιά και τον πλούτο της πολιτιστικής κληρονομιάς. Δώρα που δε μπορούν να μείνουν αναξιοποίητα.

Η πρόταση του κ. Ζερβού να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα και χαίρομαι που με εντάσσει στην αξιόλογη αυτή ομάδα, μιας και διέκρινα την πρόθεση του να δώσει σε νέους ανθρώπους την ευκαιρία να καταθέσουν τις αγωνίες τους και να εργαστούν για ένα καλύτερο αύριο για το τόπο τους.

Με καλή διάθεση και αίσθημα ευθύνης θα προσπαθήσω να συνεισφέρω με το δικό μου τρόπο στη συνέχιση της προσπάθειας αυτής που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια και κρίνω ότι πρέπει να συνεχιστεί.

Με όρεξη για δουλειά και νέες ιδέες για να αλλάξουμε τον τόπο μας διεκδικώντας αυτό που του αξίζει.»

Μαζί … ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Σχετικά άρθρα

Back to top button