ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Καλλιόπη Καφφετζάκη υποψήφια στις δημοτικές εκλογέςΤην υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Καλλιόπη Καφφετζάκη.

« Γεννήθηκα τον Απρίλιο του 1968 στον Άγιο Νικόλαο  και είμαι μόνιμος κάτοικος Αγίου Νικολάου. Το 1986 αποφοίτησα από το Κλασσικό Λύκειο Αγίου Νικολάου. Το 1991 πήρα το πτυχίο μου από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από το τμήμα Αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας, της Φιλοσοφικής σχολής.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Εργάστηκα για δύο χρόνια σε φροντιστήρια Αγγλικής γλώσσας και σε τουριστικά μαγαζιά της περιοχής και από το 1993 έχω διοριστεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και διδάσκω την αγγλική γλώσσα σε δημοτικό σχολείο. Το 1998 και για δύο χρόνια, αποσπάστηκα στα γραφεία της Α/θμιας εκπαίδευσης Λασιθίου σε θέση που αφορούσε την επιμόρφωση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών (ΠΕΚ). Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια  με θέμα την περιβαλλοντική εκπαίδευση, ένας τομέας που πάντα με ενδιέφερε πολύ.

Ασχολούμαι και συμμετέχω σε Ευρωπαϊκά προγράμματα (Comenius, Erasmus) και λόγω ειδικότητας έχω εμπειρία στην σύνταξη αιτήσεων και στην επικοινωνία μεταξύ εταίρων (σχολείων) που συμμετέχουν στις εν λόγω δράσεις. Εδώ και δύο χρόνια φοιτώ σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με τίτλο «Εκπαιδευτική ηγεσία & Διοίκηση». Η τωρινή μου θέση  είναι Διευθύντρια στο 4ο Δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου. Είμαι Παντρεμένη με τον Νίκο Τσώτσο, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και έχω δύο παιδιά, την Δέσποινα και τον Δημήτρη.

swell adv 2021

Επιθυμώ να συμμετέχω και πάλι στον συνδυασμό «Δικαίωμα στην πόλη» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αντώνη Ζερβό γιατί έχοντας την εμπειρία ως πρόεδρος της σχολικής επιτροπής στην Α/θμια εκπαίδευση μπορώ να έχω πιο σφαιρική άποψη των πραγμάτων και να βοηθήσω στον τομέα που αφορά την σχολική εκπαίδευση.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Επίσης πιστεύω ότι μαζί με τον Αντώνη Ζερβό και τους υπόλοιπους υποψηφίους έχουμε κοινό όραμα να βελτιώσουμε την ζωή στην περιοχή μας ώστε να γίνει καλύτερη για τους πολίτες της αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες που έρχονται κάθε χρόνο. Με την δικιά σας στήριξη μπορούμε να ανταποκριθούμε με περισσότερη δύναμη και αποφασιστικότητα για να υλοποιήσουμε το όραμα για έναν σύγχρονο Δήμο.

 

Μαζί συνεχίζουμε!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γραφείο Τύπου


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button