ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Ιωάννα Σαραντοπούλου υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Ιωάννα Σαραντοπούλου.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Από το 2008 ζω μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο, μιας και είμαι Καθηγήτρια Επισιτιστικών Μαθημάτων στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης, του Υπουργείου Τουρισμού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Από νωρίς κατάλαβα ότι με ενδιαφέρει ο τομέας του Τουρισμού και για το λόγο αυτό αποφοίτησα από την σχολή Διοίκησης και Οργάνωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων ΑΤΕΙ Αθηνών (νυν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής). Από την αρχή της καριέρας μου συνεργάστηκα με τις πιο σημαντικές Ελληνικές Ξενοδοχειακές και Επισιτιστικές Εταιρείες, ως Διευθυντικό Στέλεχος. Παράλληλα, ως εξωτερική συνεργάτιδα έχω διδάξει στα ΑΤΕΙ Αθηνών, ΙΕΚ Αναβύσσου αλλά και πολλές ιδιωτικές σχολές μιας και συμπληρώνω στην εκπαίδευση ενηλίκων 15 χρόνια.

Τελείωσα το Μεταπτυχιακό μου στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας, στον τομέα Διοίκησης και Οργάνωσης Τουριστικών επιχειρήσεων, με έμφαση στο Μάρκετινγκ Υπηρεσιών.

swell adv 2021

Έχω Επιστημονική συγγραφική παρουσία στον τομέα του Τουρισμού. Παράλληλα είμαι Αρθρογράφος Γαστρονομίας (και όχι μόνο), συνεργαζόμενη με γνωστούς δημοσιογράφους της χώρας. Έχω τακτική συμμετοχή ως εισηγήτρια, σε Πανελλήνια και Διεθνή Συνέδρια Τουρισμού.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η παρουσία μου στα κοινά έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν όταν συμμετείχα στις δημοτικές εκλογές της περιοχής που κατοικούσα στην Αθήνα. Μετά από τα χρόνια διαμονής μου στη πόλη του Αγίου Νικολάου, έχω ενσωματωθεί πλήρως.

Αισθάνομαι ότι έχω να προσφέρω πολλά, μιας και η έννοια της προσφοράς και η συλλογική δουλειά αποτελούν για μένα αξίες ζωής. Με ενδιαφέρει να βοηθήσω την πόλη στην οποία κατοικώ.

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Αντώνη Ζερβού προκειμένου να έχω μια θέση στο κεντρικό ψηφοδέλτιό του, γιατί πιστεύω στις ικανότητες και την εμπειρία του. Με εκφράζει η δουλειά που έχει γίνει ως τώρα, το όραμα του, οι ιδέες και οι προτάσεις του, καθώς και οι λύσεις που δίνει στα θέματα. Με εκφράζει η εξωστρέφεια που έχει αποκτήσει η πόλη, όπως δηλαδή αρμόζει σε έναν τόσο σημαντικό τουριστικό προορισμό όπως είναι, και θα είναι ο Άγιος Νικόλαος.

Γνωρίζω, και θαυμάζω, τη σκληρή δουλειά που κάνει το επιτελείο του.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button