GMG Constructions | adv


Εκλογές 2019

Η κα Φανουράκη Ευαγγελία υποψήφια στις δημοτικές εκλογές


Magali-Elounda

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Φανουράκη Ευαγγελία.

«Γεννήθηκα το 1981 στην Αθήνα, όταν οι γονείς μου πραγματοποιούσαν εκεί την ειδικότητα τους. Το 1988 μετακομίσαμε, στην γενέτειρα της μητέρας μου, τον οικισμό Βρουχά, λόγω του διορισμού της ως Μικροβιολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ενώ από το 1992 που ο πατέρας μου ξεκίνησε να εργάζεται ως ιδιώτης καρδιολόγος στον Άγιο Νικόλαο, μοιράσαμε με τον αδελφό μου Μάνο, τα μαθητικά μας χρόνια μεταξύ του
πατρικού μας, στο Μαυρικιανό Ελούντας και της σχολικής μας ζωής στον Άγιο Νικόλαο.

mechanical adv 2021

zuper adv 2021

Είμαι Απόφοιτη του Τμήματος Δημόσιας Υγιεινής του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών, κι έχω πραγματοποιήσει Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ιατρική Σχολή Ηρακλείου, στο Πρόγραμμα «Δημόσια Υγεία & Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» με εξειδίκευση στην Επιδημιολογία και αντικείμενο ενδιαφέροντος τη σχέση κοινωνικό – οικονομικό – μορφωτικών παραγόντων στον επιπολασμό των τροχαίων ατυχημάτων στην Κρήτη.

Από το 2008 εργάστηκα στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος και στη συνέχεια στην Τράπεζα Πειραιώς, αποκτώντας τεράστια εμπειρία ζωής αλλά και επαγγελματική τόσο σε θέματα τραπεζικής – ασφαλιστικής αλλά κυρίως σε επενδυτικά προγράμματα που αφορούν στον τουρισμό και στους νέους επιχειρηματίες. Όταν το 2015, κατόπιν ολοκλήρωσης διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, κλήθηκα να αναλάβω την θέση Υγειονομικού Επιθεωρητή στην
Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, δεν μπορούσα παρά να δεχθώ αναβιώνοντας το όραμα που είχα σε όλη τη διάρκεια των σπουδών μου για την Προαγωγή της Δημόσιας Υγείας και την Προστασία του Περιβάλλοντος.

Είμαι παντρεμένη με τον Μανόλη Τζώρτζη, ηλεκτρολόγο, από το Καλό Χωριό και έχουμε μια κόρη έξι ετών, τη Μαρίζα. Ποτέ έως τώρα δεν ασχολήθηκα με τα κοινά σε κάποιο κομματικό ή συνδικαλιστικό όργανο. Όμως ασχολούμαι καθημερινά ως ενεργός πολίτης, ως κάτοικος αυτού του πανέμορφου, ευλογημένου τόπου, ως εργαζόμενη και πάνω από όλα ως μητέρα.

Πιστεύω ακράδαντα, ότι στην εποχή που διανύουμε δεν ταιριάζουν ιδεοληψίες, κομματικές και χρωματικές αγκυλώσεις πόσο μάλλον προσωπικές φιλοδοξίες όπως και το ότι η ενασχόληση με τον τόπο και με τα προβλήματα των συντοπιτών μας είναι ένα «άθλημα» ομαδικό.

Ευχαριστώ τον κ. Αντώνη Ζερβό και την ομάδα του για την τιμή που μου κάνουν να συμμετέχω στον συνδυασμό τους δίνοντάς μου το Δικαίωμα να προωθήσω τις ιδέες μου, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, στον Δήμο της καρδιάς μας.

Αυτή η ομάδα, ήδη απέδειξε με την δυναμική της, ότι έχει στόχους και ότι μπορεί να τους πραγματοποιήσει, επιτυγχάνοντας την ανάπτυξη του Δήμου σε τουριστικό, αθλητικό και πολιτιστικό επίπεδο, καθιστώντας τον πόλο έλξης, αντάξιο της ομορφιάς, της ιστορίας και της θέσης του.

Σε αυτή την ομάδα, λοιπόν, επιθυμώ να συνταχθώ κι εγώ, προσφέροντας τη δική μου οπτική στα θέματα που άπτονται της Δημόσιας Υγείας και της Προστασίας του Περιβάλλοντος, για να κάνουμε τον τόπο μας, όχι μόνο φιλικό τουριστικά, αλλά κυρίως φιλικό στον πολίτη – δημότη. Δημιουργώντας συνθήκες για να εφαρμοστούν προγράμματα
κοινωνικής πολιτικής και καθαριότητας, βελτιώνοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των δημοτών και προάγοντας την αισθητική του τόπου.

Με ρεαλιστικό όραμα, προσήλωση στις αρχές και τις αξίες μας, διάθεση για δουλειά και ταπεινό αίσθημα ευθύνης, ζητώ την υποστήριξή των συνδημοτών μου, για να αγωνιστώ για το Δικαίωμα όλων μας για μια πόλη καθαρή, υγιή, προσβάσιμη και φιλική σε όλους, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες και στα παιδιά, με βλέμμα σε ένα μέλλον όπου η βιώσιμη ανάπτυξη θα πορεύεται «χέρι – χέρι» με την ποιοτική καθημερινότητα του πολίτη.»

Μαζί συνεχίζουμε!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Σχετικά άρθρα

Back to top button