ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Ειρήνη Λαγουδάκη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Ονομάζομαι. Ειρήνη Λαγουδάκη  του Ιωάννου και της Ελισάβετ.Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών  της Εμμανουέλας φοιτήτριας του παιδαγωγικού  τμήματος Δημοτικής  εκπαίδευσεις του Πανεπιστημίου  Κρήτης  και της Μιχαέλας  μαθήτριας  της Γ Γυμνασίου.

Έχω γεννηθεί   εργάζομαι  και ζω στον Άγιο Νικόλαο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Είμαι απόφοιτος ΙΕΚ  Τμήματος Διοικήσεις Επιχειρήσεών  και Λογιστικής και εργάζομαι  από το 1991 στον τομέα του τουρισμού  ως Λογίστρια.

Από το 2004  έχω διατελέσει μέλος Διοικητικών  Συμβουλίων _ Συλλόγων  Γονέων και κηδεμόνων  (Πρόεδρος_ Αντιπρόεδρος)ς και στις δυο βαθμίδες  εκπαιδεύσεις,παράλληλα έχω συμμετάσχει  στην Ένωση γονέων  ως εκπρόσωπός.

Κατά την θητεία  μου στο ΔΣ Παιδικών Σταθμών  ορίστηκα ως εκπρόσωπός  των γονέων στην επιτροπή  Προσχολικής  Αγωγής του Δήμου Αγίου Νικολάου.

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos

Την τελευταία  δεκαετία δραστηριοποήίθηκα  στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού- στην αρχή ως στέλεχος  στην ομάδα μεγάλων οδηγών- και κατόπιν  ως Γραμματέας  και Υπεύθυνη  Δημοσίων σχέσεων  στο τοπικό συμβούλιο πραγματοποιώντας Δράσεις  κατά  των Ναρκωτικών-των Κινδύνων του Διαδικτύου-συμμεχοντας παράλληλα  σε εκδηλώσεις  φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Με αφορμή  την πολύχρονη  συμμετοχή  μου σε χώρους  ευθύνης  καθώς και την καθημερινή  συναναστροφή  και συνάντηση  με νέους  κυρίως  ανθρώπους  που αγαπούν αυτόν τον τόπο και παράλληλα  αγωνιούν  για το μέλλον του, αποφάσισα  να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές  εκλογές  με τον συνδυασμό  του Νίκου Κοκκίνη προκειμένου  να στηρίξω με όσες δυνάμεις  διαθέτω τους ανθρώπους  που για πολλά χρόνια μοιραστήκαμε προβληματισμούς σκέψεις  και όνειρα για ένα καλύτερο, ομορφότερο  δημιουργικό  και πολιτισμένο Δήμο.

Ειρήνη Λαγουδάκη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button