Europlan

Xaritakis
Debate
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Δέσπω Καρνιαδάκη-Κουναλάκη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

BOX CAFE
Αλφαβητάρι

Τεντοτεχνική

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Γεννήθηκα στη Σητεία και ήμουν παντρεμένη με τον αείμνηστο ιατρό νευρολόγο – μουσικοσυνθέτη Κουναλάκη Εμμανουήλ.

Μητέρα ενός αγοριού, του Σίμου, μαθητή της Β΄ Λυκείου.

“IN_AND_OUT

Είμαι νομικός, λειτουργώντας δικηγορικό γραφείο, στον Άγιο Νικόλαο. Παράλληλα είμαι συνεργαζόμενη δικηγόρος της Εθνικής Ασφαλιστικής και του ΕΦΚΑ Αγίου Νικολάου.

Δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά, ως δικηγόρος από το έτος 1987 ως στις αρχές 2000 στο δικηγορικό γραφείο του ποινικολόγου καθηγητή Αλέξανδρου Κατσαντώνη, ασκώντας παράλληλα την δικηγορία, ως ιδιώτης.

Mechanical Solutions

Διετέλεσα νομική σύμβουλος στην Τράπεζα Αττικής και στο Ελληνικό Κέντρο Προβολής και Ανάπτυξης (ΕΛΚΕΠΑ).

Το 1996 μετά από εξετάσεις διορίστηκα αντεισαγγελέας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου αλλά δεν αποδέχθηκα τον διορισμό επιλέγοντας τη μαχόμενη δικηγορία.

Υπήρξα ειδική συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο του πρώην Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Λασιθίου, κ. Φοίβου Ιωαννίδη.

Δίδαξα – με την ειδικότητα της επιστημονικής συνεργάτιδας Δικαίου, επί 3ετία τουριστική νομοθεσία και εργατικό δίκαιο στην ΑΣΤΕK.

Είμαι άριστη γνώστης της αγγλικής γλώσσας ενώ έχω παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο και το Δίκαιο Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Εκλέχθηκα δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του 2014, μέλος στο Δ.Σ. του ΟΚΥΔΑΝ και υπηρετώ από τότε μέχρι σήμερα την Αντιδημαρχία Οικονομικών του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Είναι γεγονός, ότι επί σειρά ετών συμμετέχω στα κοινά του Ν. Λασιθίου, όσο και του Δήμου Αγίου Νικολάου – όπου δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά – έχοντας αναλάβει ως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος το ευαίσθητο κομμάτι της οικονομικής διαχείρισης των κοινών μας πραγμάτων.

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό – που παρά την γραφειοκρατία και τις κρατικές αγκυλώσεις – έχει κατορθώσει στην παρούσα αυτοδιοικητική περίοδο, να ενώσει πολίτες, να ενεργοποιήσει εθελοντές και να καταθέσει ένα σύγχρονο σχέδιο για την πόλη – δηλώνω την υποψηφιότητα μου στον συγκεκριμένο συνδυασμό.

Αισθάνομαι, ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις σε αλλαγές, εάν πρώτα δεν έχεις δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες και δεν έχεις εξασφαλίσει την ευρύτερη συναίνεση της κοινωνίας σε ότι την απασχολεί.

Καθημερινά, έχοντας επαφή και επικοινωνία με εργαζόμενους, νέους, ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, πολίτες όλων των ηλικιών, θεωρώ ότι μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα δώσουν την δυνατότητα – συνεργαζόμενοι – να κάνουμε ένα βήμα, παραπάνω.

Γιατί ο Δήμος μας έχει ανάγκη από μια «άλλη ματιά» και άλλο τρόπο δράσης. Έχει δικαίωμα να κάνει στροφή στο μέλλον. Ο τόπος μας αξίζει πολλά και δικαιούται πολλά περισσότερα από αυτά που έχει σήμερα.

Η ανανέωση της εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπό μου θα είναι δέσμευση για μένα να συνεχίσω στηριζόμενη σε σταθερές και αταλάντευτες αρχές και αξίες, με σύνεση και αποφασιστικότητα για την ανάπτυξη, πρόοδο και βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας μας.

Σας δηλώνω ότι θα είμαι μια αγωνίστρια, μία από σας που θα υψώσω με τη δύναμή σας τη φωνή μου, για να διεκδικήσω όλα όσα αξίζουν στον τόπο μας και στον καθένα από σας.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, με την συνδρομή όλων μας, μπορεί και πρέπει να πάει ακόμα πιο ψηλά!

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button