ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Χρύσα Παχή υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Η Χρύσα Παχή ανακοινώνει την υποψηφιότητά της με το συνδυασμό «αλλάΖουμε τον Δήμο», με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Κοκκίνη.

Πριν από 26 χρόνια ήρθα στον Αγ. Νικόλαο για διακοπές. Ερωτεύτηκα τόσο αυτό τον τόπο, που αποφασίσαμε με τον σύζυγό μου Πάνο Βολά, να μείνουμε μόνιμα εδώ και σε αυτόν το μικρό παράδεισο, να μεγαλώσει το παιδί μας, ο Μάριος-Αχιλλέας.

caffeine adv2020b

Θέλοντας να ενσωματωθώ με τους ντόπιους κατοίκους, να τους γνωρίσω και να δώσω κάτι από τον εαυτό μου, σεβόμενη βαθειά την κουλτούρα και τον πολιτισμό τους, δραστηριοποιήθηκα σε συλλόγους και σωματεία, δεδομένου ότι ο εθελοντισμός και η συλλογική δουλειά είναι για μένα αξίες ζωής.

Προέρχομαι από τον χώρο της διαφήμισης και απασχολήθηκα για μία δεκαετία στο φιλόξενο Ράδιο Λασίθι. Τώρα εργάζομαι στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών «Κωτσόβολος» ως σύμβουλος πωλήσεων.

neratzoulis neo

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Νίκου Κοκκίνη να έχω μία θέση στο ψηφοδέλτιό του, γιατί πιστεύω στην οργάνωση, την μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τόσο εκείνον όσο κι εμένα..

Εσύ που θέλεις να δεις την πόλη μας πιο σύγχρονη, περισσότερο οργανωμένη και κάθε πρόταση – μελέτη να έχει εφαρμογή, ραντεβού την επόμενη ημέρα που θα «αλλάΖουμε τον Δήμο».

Σχετικά άρθρα

Back to top button