Macrame-Voulisma
Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Ποτηράκι

BOX Cafe

ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Αθηνά Καρπούζη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

GMG

SKALA

LE DELICE ΣΕΡΓΙΑΝΙ Kosa

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Αθηνά Καρπούζη. «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, ενώ τα τελευταία 14 έτη κατοικώ στην Κρήτη. Το 2012 τελείωσα την ειδικότητα της Γενική Οικογενειακής Ιατρικής στο ΠΑ.Γ.Ν.Η., Ιδιώτευσα για 3 έτη και από το 2016 είμαι διορισμένη ως Επιμελήτρια Β΄ Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής στο Π.Ι. Βραχασίου, που ανήκει στο Γενικό Νοσοκομείο–Κ.Υ. Νεάπολης.

Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Κονταξάκη, Επιμ. Α΄ Παθολόγο στην Παθολογική Κλινική του Γ.Ν.Α.Ν., και έχουμε μια 11χρονη κόρη. Η αγάπη μου για τα κοινά, άρχισε κατά τη διάρκεια της ειδικότητας, σκεπτόμενη ότι συμμετέχω για να μπορώ ενεργά να λαμβάνω μέρος στη λήψη αποφάσεων για προβλήματα που καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε.

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Διετέλεσα αιρετό μέλος της Ομοσπονδίαw Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Νομού Ηρακλείου (ΕΓΕΣΥΝΗ) και της Τριμελούς Επιτροπής Ιατρών ΠΑΓΝΗ. Είμαι Γενική Γραμματέας της Εταιρείας Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος («ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ») με δράσεις πανελλήνιας εμβέλειας, Αν. Συντονίστρια των μονάδων υγείας του Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Νομού Λασιθίου (ΤοΠΦΥ Λασιθίου), Αν. Συντονίστρια Εκπαίδευσης Ειδικευομένων στη Γενική Ιατρική στο Γ.Ν.Α.Ν., πιστοποιημένη
Εκπαιδεύτρια Γενικών Ιατρών από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δασκάλων Γενικής Ιατρικής (ΕURACT, European Academy of Teachersin General Practice / Family Medicine), συνεργάτης της Κλινικής Κοινωνικής και Οικογενειακής Ιατρικής ΠΑΓΝΗ/Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Έχω συμμετάσχει ως εισηγήτρια, εκπαιδεύτρια προεδρεύουσα σε στρογγυλές τράπεζες σε πολλαπλά συνέδρια ενώ έχω ασχοληθεί με τον σχεδιασμό και την οργάνωση επιστημονικών δραστηριοτήτων – εκπαιδευτικών σχολείων και συνεδρίων στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης καθώς και με καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού.

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

Είμαι μέλος της ομάδας του ερευνητικού προγράμματος «Παρατηρητήριο Καρδιαγγειακών Νοσημάτων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας για την Περιφέρεια Κρήτης». Τα τελευταία 2 έτη είμαι μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσ/ου – Κ.Υ. Νεάπολης, ενώ μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Αποφάσισα να αποδεκτώ την τιμητική πρόσκληση του κ. Ζερβού, υποψηφίου Δημάρχου στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με το συνδυασμό «Δικαίωμα στην πόλη», να με συμπεριλάβει σε ένα ψηφοδέλτιο με μια ξεκάθαρη νέα αυτοδιοικητική πρόταση με πολλά στελέχη, παλιά και νέα, συνδυάζοντας την εμπειρία με τη διάθεση και την τόλμη, τον ενθουσιασμό με το αίσθημα καινοτομίας και το όραμα με τη γνώση.

Zuper Service

Τα θέματα Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής αποτελούν προτεραιότητα, λόγω και της ενασχόλησής μου στο χώρο αυτό, αλλά μεγάλη πρόκληση αποτελεί να γνωρίσω και να εργαστώ σε όλα τα επίπεδα που μπορώ να προσφέρω για αυτόν εδώ τον τόπο. Στόχος μου είναι, με κάθε αίσθημα ευθύνης, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του κ. Ζερβού,
να μπορέσω να βοηθήσω σε επίπεδο υγείας, κοινωνικής πολιτικής και προστασίας ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, αναβαθμίζοντας στο δυνατό επίπεδο το κομμάτι της παροχής υπηρεσιών φροντίδας υγείας στον πληθυσμό με ξεκάθαρα ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Η υγεία σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ορίζεται ως «η κατάσταση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι απλά η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας» και επηρεάζεται από τα εγγενή χαρακτηριστικά, το φύλο και την ηλικία, καθώς και από τον τρόπο ζωής, το κοινωνικό-οικονομικό και φυσικό περιβάλλον. Με συντονισμένες προσπάθειες λοιπόν, ορθό σχεδιασμό και οργάνωση, διεπιστημονικές συνέργειες καθώς και συνεργασίες με επίσημους φορείς θα προσπαθήσουμε να παρέμβουμε στοχευμένα σε αυτούς ακριβώς τους προσδιοριστές.

Η Υγεία δεν είναι πολυτέλεια. Η Υγεία είναι δικαίωμα!

Δικαίωμα σε μια Υγιή Πόλη, με δήμαρχο τον Αντώνη Ζερβό!»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button