Τετάρτη, 16 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣ 2019Η κα Αντωνία Αποστολάκη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Η κα Αντωνία Αποστολάκη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Η Αντωνία Αποστολάκη είναι γεννημένη στον Άγιο Νικόλαο, Αρχιτέκτων Μηχανικός, απόφοιτη του Πολυτεχνείου Κρήτης. Κατέθεσε διπλωματική εργασία με θέμα: «Πολεοδομική ανασυγκρότηση και σχεδιασμός περιοχής
επέκτασης στον Άγιο Νικόλαο» που βαθμολογήθηκε με Άριστα.

Είναι ακόμη τελειόφοιτη του Διεπιστημονικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Αρχιτεκτονική – Σχεδιασμός του χώρου με κατεύθυνση Πολεοδομία – Χωροταξία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει εργαστεί σε μεγάλο Μελετητικό γραφείο Συμβούλων Μηχανικών στην Αθήνα με αντικείμενο τεχνικά έργα – έργα υποδομών μεγάλης κλίμακας, ενώ εδώ και λίγους μήνες αποφάσισε να επιστρέψει και να εργαστεί στη γενέτειρά της.

mechanical adv 2021

«Ως πολίτης αυτού του τόπου και κομμάτι της νέας γενιάς, νιώθω την ανάγκη να δηλώσω παρούσα στην πόλη αυτή, στην οποία μεγάλωσα και απέκτησα κάθε εφόδιο για να κυνηγήσω τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μου. Η πόλη αυτή και το Μεραμβέλλο απλόχερα μας δωρίζουν αμέτρητα πολιτισμικά και φυσικά πλούτη, τα οποία όμως εδώ και δεκαετίες καρτερικά αναμένουν τη δική μας απόκριση για να αναδειχθούν.

apostolakis adv 2

Μικρές παρεμβάσεις, μπορούν να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν την πόλη και την ποιότητα της καθημερινής
μας ζωής, αρκεί να υπάρξει θέληση, όρεξη για συμμετοχή και κυρίως, όραμα από τον καθένα από εμάς ξεχωριστά!
Ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς τολμώ να δώσω το παρόν, να προτείνω καινοτόμες ιδέες και ανυπομονώ να προσφέρω σε αυτόν τον τόπο που μας γαλούχησε, που μας έχει δώσει τόσα πολλά και σήμερα ζητάει απεγνωσμένα την προσοχή μας.

Εμείς οι νέοι οφείλουμε να κάνουμε πρώτοι την αλλαγή! Να συμμετάσχουμε στα κοινά με δυναμισμό, και  προσηλωμένοι στα ιδανικά και στην παράδοσή μας, θα κατορθώσουμε πράγματι να αλλάξουμε και να αναδείξουμε αυτόν τον Δήμο. Για τον λόγο αυτό, αποφασίζω να εκθέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας και με όποιες ευθύνες μου ανατεθούν, δεσμεύομαι να προσφέρω ευσυνείδητα ό,τι καλύτερο μπορώ.

Εμπνεόμενη από την επιστήμη μου και τις εμπειρίες μου θα τολμήσω να φιλοτεχνήσω σε αυτή την πόλη! Είμαι πεπεισμένη ότι η νέα Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Νίκο Κοκκίνη θα δώσει όραμα στο Δήμο του Αγίου Νικολάου και θα χαράξει την πολυπόθητη ρηξικέλευθη πορεία στοχεύοντας στο καλό του τόπου μας, για το καλό όλων ανεξαιρέτως των Δημοτών.

Διότι ο τόπος μας ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

ΜΑΖΙ ΑλλάΖουμε ΤΟΝ ΔΗΜΟ!

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΑ!»

zygos gif 2020b