ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Αλεξάνδρα Μαυρομάτη υποψήφια στις δημοτικές εκλογέςΤην υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Αλεξάνδρα Μαυρομάτη.

«Γεννήθηκα το 1971, έχω δυο κόρες και είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Καλαμάκη, ο  οποίος διατηρεί περίπτερο στην Αμμουδάρα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μεγάλωσα στην πόλη μας, παρακολούθησα το κλασσικό λύκειο και σπούδασα στο ΤΕΙ Ηρακλείου στο τμήμα κοινωνικής εργασίας. Έχω το Proficiency στα Αγγλικά και στη διάρκεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας μου συνεχή είναι η επιμόρφωση μου στο επιστημονικό μου πεδίο.

Στο αντικείμενο των σπουδών μου ξεκίνησα να εργάζομαι το 1998, οπότε κι εργάστηκα στην Ανώτερη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, το 2000 – 2006 ήμουν υπεύθυνη δομής στο Πρόγραμμα Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου μας και από το 2007 μέχρι και σήμερα είμαι Επιμελήτρια Ανηλίκων & Κοινωνικής Αρωγής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μέχρι το 2017 στη περιφέρεια του Νομού Χανίων και στη συνέχεια του νομού μας.

swell adv 2021

Από το 2010 μέχρι το 2014 διετέλεσα μέλος στο Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Χανίων.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Δεν έχω ασχοληθεί μέχρι σήμερα ποτέ με τα κοινά, όμως λόγω της επαγγελματικής ενασχόλησης μου για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του αντικειμένου της εργασίας μου, έχω αρκετή εμπειρία από συνεργασίες και δημιουργία δικτύων.

Αν με την υποστήριξη σας μου δώσετε την ευκαιρία να εκλεγώ με συνέπεια και υπευθυνότητα θα προσπαθήσω να βελτιώσω τομείς που αφορούν την καθημερινότητα μας.

Τον ελεύθερο χρόνο μου συνηθίζω να κάνω μακρινούς περιπάτους σε όμορφα μέρη, μάλλον επειδή μεγάλωσα σ’ αυτήν εδώ την πόλη. Όλες οι παρεμβάσεις πρέπει να είναι  στοχευμένες και σύμφωνες με το φυσικό κάλος και την ποικιλία των εμπειριών που προσφέρει ο τόπος μας, οι σχεδιασμοί ανάπτυξης πρέπει να αφορούν όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Συμμετέχω στο συνδυασμό του Δημάρχου Αντώνη Ζερβού «Δικαίωμα  στην  πόλη». Ένα συνδυασμό με ευρείες δυνατότητες, αξιόλογα στελέχη και ιδιαίτερη δυναμική, θέλω και μπορώ να εργαστώ για την βελτιστοποίηση των όρων ζωής μας.»

Μαζί συνεχίζουμε!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button