ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η επίσημη παρουσίαση των 5 πρώτων υποψηφίων από τον δήμαρχο κο Αντώνη ΖερβόΗ πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που ήδη ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα τους – μέσω του τοπικού τύπου – στον συνδυασμό : “Δικαίωμα στην πόλη” , πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (5/3) στον Δήμο.

Κατά τη διάρκεια της ολιγόωρης συνάντησης, αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των δράσεων της παράταξης, ενώ επιχειρήθηκε ένας σύντομος απολογισμός των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Γιάννης Μαρίνος, Θωμάς Χαριτάκης, Αντώνης Μαυρής, Μανόλης Λεμπίδης και Μιχάλης Πετσαλάκης.

2019 8

swell adv 2021

Ο κ. Ζερβός, προέτρεψε τους υποψηφίους, να δώσουν έναν έντιμο εκλογικό αγώνα, καθαρό, με επιχειρήματα και θέσεις, χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις, στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού που ο συνδυασμός “Δικαίωμα στην πόλη” προτάσσει».

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Oι συναντήσεις με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που έχουν ήδη εκλεγεί, ή για πρώτη φορά λαμβάνουν μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές  θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση όλων των στελεχών του συνδυασμού

mavris zervos 1
Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου με τον κο Αντώνη Μαυρή (στα δεξιά)

 


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button