ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η έναρξη (του Γιάννη Μαρίνου)

Μια νέα μέρα ξημερώνει για το τόπο. Μια μέρα που μας βρίσκει αντιμέτωπους με μεγάλες ευθύνες αλλά και προσδοκίες.

Οι δημότες, μέσω των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, ανέδειξαν τη παράταξη «Δικαίωμα στη Πόλη» ως τη καταλληλότερη ομάδα να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου και τον επικεφαλή της κ. Αντώνη Ζερβό ως το καταλληλότερο Δήμαρχο να ηγηθεί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

caffeine adv2020b

Ταυτόχρονα οι δημότες με τη ψήφο τους κατέδειξαν την ανάγκη για συνεργασία και σύμπνοια, μακριά από αντιπαλότητες και μικροκομματισμούς.

Καλούμαστε να διαχειριστούμε το Δήμο και να αφήσουμε παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά, ένα τόπο με σαφή στοιχεία βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα. Να υλοποιηθούν υποδομές, να εξασφαλιστεί η ποιότητα στη καθημερινότητα, να αναδειχθεί ο πολιτισμός, να δημιουργηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις και τέλος να χαραχθεί ένα πλαίσιο συναίνεσης και συνεργασίας, πάνω στο οποίο θα δομήσουν οι επόμενες δημοτικές αρχές, τη συνέχεια του αξιόλογου έργου.

neratzoulis neo

Αυτό είναι το νέο μοντέλο διοίκησης και από την ομάδα που θα αναλάβει τις τύχες του δεν περισσεύει κανείς. Ο γόνιμος διάλογος, εφαλτήριο της δημοκρατίας και της ισονομίας, θα αποτελέσει το μεγάλο μας όπλο.

Οι αιρετοί διαχειριστές εκλέγονται και κρίνονται ανάλογα με το έργο τους. Καλούνται να υπηρετήσουν τα κοινά για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και οφείλουν να το κάνουν με αυταπάρνηση και κατάθεση ψυχής.

Όμως η καρδιά του Δήμου και η μεγάλη του δύναμη είναι το μόνιμο προσωπικό του. Είναι οι άνθρωποι που μοχθούν καθημερινά, τις περισσότερες φορές υπό αντίξοες συνθήκες και οφείλουμε να τους σεβόμαστε και να τους επιβραβεύουμε. Τα εύσημα ανήκουν πρωταρχικά, σε αυτούς τους ανθρώπους.

Εύχομαι υγεία και τύχη. Καλή δύναμη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Είμαι σίγουρος ότι με καλή διάθεση, χωρίς σκοπιμότητες, τα πάντα μπορούν να επιτευχθούν.

Με εκτίμηση

Γιάννης Μαρίνος  

Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button