ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η «Ελλήνων Συνέλευσις (Ε.ΣΥ.)» Αγίου Νικολάου προετοιμάζεται για τις εκλογές – Συνάντηση ενημέρωσης

Ενημέρωση για τα θέματα τρέχουσας επικαιρότητας, αλλά και για τις εκλογές που έρχονται, πραγματοποίησε η τοπική οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις» Αγίου Νικολάου.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό στέκι-μεζεδοπωλείο του Αγίου Νικολάου, με αρκετά μέλη αλλά και φίλους να παρευρίσκονται, εκφράζοντας ερωτήσεις και απορίες για όσα ακούστηκαν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τον κο Μάριο Κουνδουράκη, πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης Ε.ΣΥ. Αγίου Νικολάου και από τον κο Δημήτρη Πασχαλίδη, πρόεδρο της περιφερειακής ενότητας Ε.ΣΥ. Κρήτης.

Οσον αφορά στις δημοτικές εκλογές και στην στάση που θα κρατήσει η «Ελλήνων Συνέλευσις» στον Αγιο Νικόλαο, ακολουθείται μία διαφορετική τακτική όσον αφορά στις υποψηφιότητες.

esy1

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos

Σε ερώτησή μας που αφορούσε στα πρόσωπα και στις υποψηφιότητες για τις Δημοτικές Εκλογές στον Αγιο Νικόλαο, μας απάντησαν:

«Οσοι θέλουν να συμμετέχουν στις εκλογές δεν είναι απαραίτητο να έχουν μεγάλο σόι ή να είναι εύποροι. Αρκεί να έχουν όρεξη να προσφέρουν σε κάτι διαφορετικό απ’ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Τα γραφεία της Ε.ΣΥ. είναι έτοιμα να δεχτούν τις αιτήσεις μελών και φίλων που θα ήθελαν να συμμετέχουν σε αυτή την δημοκρατικότατη διαδικασία. Η Ε.ΣΥ. θα στηρίξει την προσπάθεια, όποιου θέλει να συμμετέχει σε αυτή.»

Η εκδήλωση έκλεισε με ρακή και μεζεδάκια αλλά και συζήτηση για όλα τα θέματα.

Η εκδηλώσεις ενημέρωσης σχετικά με την στάση που θα κρατήσει η Ε.ΣΥ. θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και με άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις, με σκοπό να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες κοντά στην προσπάθεια αυτή.-

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button