ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η απάντηση του κου Γιάννη Ανδριώτη στο προχθεσινό δημοσίευμα του CNA – Επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας

Επειδή το πράγμα φαίνεται να έχει «ξεφύγει» καθώς κάποιοι έχουν αρχίσει να διαδίδουν φήμες τύπου: «ο Ανδριώτης τα ‘χει βρει με τον Κοκκίνη» «Ο Ανδριώτης είναι το πουλέν του Κοκκίνη» και  άλλα προσβλητικά για τους ανθρώπους της «Νεας Πορείας», προκειμένου να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους, έχω αρχίσει να ενοχλούμαι και μάλιστα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Αυτά τα ψεύδη πρέπει να σταματήσουν εδώ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι φήμες αυτές φτάνουν πλέον στα αυτιά μου σε μορφή χιονοστοιβάδας.

Μέχρι πρόσφατα θεωρούσα οτι ήταν στο πλαίσο ιδιωτικών συνομιλιών και δεν έδωσα ίσως την πρέπουσα σημασία, έως ότου άρχισαν άνθρωποι του στενού μου περιβάλλοντος, να μου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

swell adv 2021

Τα ονόματα των ανθρώπων που μου τηλεφωνούν από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μου, δεν μπορώ να τα αναφέρω. Δεν είμαι άνθρωπος που μιλάω χωρίς στοιχεία και αποδείξεις. Και η μόνη απόδειξη θα ήταν αν συνήθιζα να ηχογραφώ  τον εκάστοτε συνομιλητή μου, πράγμα παράνομο και καταδικαστέο. Αυτά ανήκουν σε άλλους χώρους που έχουν εμπειρία σε τέτοιες πρακτικές.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Οι «παρενοχλήσεις» αυτές, όπως λέτε δεν προέρχονται μόνο από ένα άτομο. «ΑΝΕΛίτες», «ΚΙΝΑΛίτες» η οτιδήποτε άλλο, καμία σημασία δεν έχει. Προέρχονται πάντως από ανθρώπους που κινούνται στο περιβάλλον του κ. Κοκκίνη.

Καλά θα κάνει ο κος Κοκκίνης λοιπόν να έλεγξει κάποιους που συστήνονται ως «συνεργάτες» του και θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσουν πόντους στον προεκλογικό αγώνα, και να ασχοληθεί με τα σοβαρά που συμβαίνουν στον Δήμο.

Οπως για παράδειγμα το θέμα της, μη νόμιμης, στέγασης των δημοτικών υπηρεσιών στο κτίριο του ΟΤΕ.  Ένα θέμα που αναδείξαμε θέσαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκτός ημερήσιας διάταξης, αλλά απάντηση δεν πήραμε.

Και ο κος Κοκκίνης δεν το θεώρησε αρκετά σοβαρό για να πάρει θέση.

Στην ερώτησή σας , «Ποιο ή ποια πολιτικά κόμματα τον (με) στηρίζουν», θα επαναλάβω αυτά που είπα ήδη από την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μας και αποτελούν, μεταξύ άλλων, τις αρχές της ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ μας ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ, που σύντομα θα δημοσιοποιηθεί: «“Ο Συνδυασμός «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου”- Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών,  δεν ορίζεται από κομματικές γραμμές και προσωπικά ή οικογενειακά συμφέροντα.   Στελεχώνεται από ανθρώπους που ξέρουν και μπορούν να συνεργάζονται, πέρα από μικροπολιτικές λογικές, εξαρτήσεις και προσωπικές φιλοδοξίες και να συναποφασίζουν με την κοινωνία».

Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση για αυτό και εξ αρχής, δηλώσαμε ότι εμείς, τουλάχιστον, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανένα κόμμα να μας χρησιμοποιήσει για να μετρήσει την πολιτική του δύναμη για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Αυτή η προσπάθεια θα φτάσει μέχρι τέλους. Κανένας και τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει τη «Νέα Πορεία».

Κάποιοι δεν δέχονται ότι υπάρχει δημοτική παράταξη που δεν έχει στους κόλπους της θεσμικούς παράγοντες κομμάτων αλλά αποτελείται από ανθρώπους που δεν τους νοιάζει το κόμμα αλλά ο τόπος τους.

Την επόμενη μέρα θα είμαστε πάλι εκεί.

Γιαννης Ανδριώτης

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αγίου Νικολάου.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button