ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Γιατί ψηφίζουμε ΕΠΑΜ – ΑΚΚΕΛ (του Αγγελου Ευαγγελιδάκη)

Μετά από συζητήσεις με πολύ κόσμο για το τι χρειάζεται να γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα στην πατρίδα μας, συνειδητοποιώ την πλύση εγκεφάλου που έχουν δεχθεί οι πολίτες από τα συστημικά μέσα μαζικής εξαπάτησης.

evagelidakisΑσχέτως τι ψήφισε στο παρελθόν κάποιος, όταν καλείται να απαντήσει στο δίλλημα εθνικό νόμισμα ή ευρώ, η απάντηση είναι διφορούμενη. Δηλαδή, πολλοί θέλουν το εθνικό νόμισμα μόνο που αυτό έπρεπε να γίνει το 2010, πριν το πρώτο μνημόνιο δηλαδή. Λέγοντας, «τώρα είναι αργά».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αυτή είναι και η πλύση εγκεφάλου που αναφέρομαι, τι πάει να πει τώρα είναι αργά; Ποτέ δεν είναι αργά για εθνικό νόμισμα, γιατί το εθνικό νόμισμα δεν είναι απλά ένα εργαλείο. Το εθνικό νόμισμα είναι πολιτική. Δεν μπορείς λοιπόν να αλλάξεις πολιτική όταν το νόμισμά σου παραμένει το ίδιο. Γι αυτό λοιπόν, αλλαγή πολιτικής σημαίνει αλλαγή νομίσματος, εθνικό νόμισμα σημαίνει εθνική ανεξαρτησία, σημαίνει εθνική κυριαρχία.

Ακόμα και δημοκρατία δεν μπορεί να υπάρξει όταν στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν υπάρχει εκείνη η πατριωτική – δημοκρατική πολιτική δύναμη που θα εκφράσει το ποσοστό του κόσμου που επιθυμεί την αλλαγή αυτή.

Όλα τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου ακόμα και αυτά που διαφαίνεται ότι θα μπουν στην επόμενη Βουλή (ελληνική λύση και μέρα25) δεν επιθυμούν την αλλαγή αυτή, επιθυμούν την συνέχιση της.

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos

Γι’ αυτό λοιπόν, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ας επιλέξουμε να ψηφίσουμε κόμματα που εκφράζουν μια άλλη πολιτική, βασισμένη σε απλές αλλά θεμελιώδεις αρχές. Στην αποκατάσταση της δημοκρατίας, στην αποκατάσταση της εθνικής μας κυριαρχίας, για μια κοινωνία θεσμικά ελεύθερη με στόχο την αποκατάσταση της αξιοπρέπειάς μας και την αναγέννηση της ελπίδας.

Ψηφίζουμε την συνεργασία Ε.ΠΑ.Μ – Α.Κ.Κ.ΕΛ

Υποψήφιος βουλευτής νομού Λασιθίου με το Ε.ΠΑ.Μ

Άγγελος Ευαγγελιδάκης

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button