ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Γιατί με τον Αντώνη Ζερβό; (της Βασιλικής Βελέντζα)Η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο ερώτημα η απάντηση δεν απαιτεί σκέψη. Ο προγραμματισμός, η μελέτη και η υλοποίηση των έργων κάνουν την απάντηση εύκολη. Σε μια εποχή γενικότερης παροχολογίας είναι σημαντικό οι προεκλογικές δεσμεύσεις να είναι σε ισορροπία με το έργο που παράγεται.

Γιατί με τον Αντώνη Ζερβό; (της Βασιλικής Βελέντζα) 2

Σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα, κατά την διάρκεια της οποίας σχεδόν απαξιώθηκε η τοπική Αυτοδιοίκηση, κόντρα στις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης, που ουσιαστικά οδήγησαν στην υπολειτουργία των Δήμων, του μόνου θεσμού που βρίσκεται κοντά στον πολίτη, η Δημοτική μας αρχή πάλεψε και στάθηκε όρθια. Το κατάφερε παρέχοντας δομές και υπηρεσίες αναγκαίες και απαραίτητες, βάζοντας ταυτόχρονα και τα θεμέλια για σημαντικά έργα.

Ο Αντώνης Ζερβός με όραμα, εμπειρία, όρεξη για δουλειά και πάντα σε εγρήγορση συνεχίζει την παραγωγική πορεία του με διαφάνεια, κόντρα σε φαντάσματα και καιροσκόπους που ανασύρονται από τις σκόνες του χρονοντούλαπου.

Γιατί με τον Αντώνη Ζερβό; (της Βασιλικής Βελέντζα) 3

Και επιβάλλεται να συνεχίσει.

Διεκδικούμε την πρώτη θέση στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την πρώτη Κυριακή με ισχυρό σύμμαχο όχι τα συμφέροντα αλλά την σωστή κρίση των δημοτών. Αυτοί γνωρίζουν και θα δώσουν ξανά την απάντηση στηρίζοντας με την ψήφο τους τον Αντώνη Ζερβό και τον συνδυασμό μας.

Στην εποχή των μεγάλων υποσχέσεων και της παροχολογίας οι πολίτες έμαθαν πια και θα επιβραβεύσουν όσους παράγουν έργο.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ένας συνδυασμός πολυσυλλεκτικός, αποτελούμενος από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία αλλά και νέους με όρεξη και καινοτόμες ιδέες, με κοινό μας γνώρισμα την αγάπη για αυτόν τον τόπο.

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

για να πάμε τον Δήμο μας ακόμη ψηλότερα.

Είμαι η Βασιλική Βελέντζα, μέλος αυτής της δυνατής ομάδας κι έχοντας πολυετή πολιτική δράση αλλά κυρίως διάθεση για προσφορά και δουλειά, διεκδικώ την ψήφο των συνδημοτών μου.

ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με την δέσμευση για συμμετοχική και δημιουργική πορεία από την επόμενη ημέρα των εκλογών.CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close