ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Γιατί με τον Αντώνη Ζερβό; (της Βασιλικής Βελέντζα)Η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο ερώτημα η απάντηση δεν απαιτεί σκέψη. Ο προγραμματισμός, η μελέτη και η υλοποίηση των έργων κάνουν την απάντηση εύκολη. Σε μια εποχή γενικότερης παροχολογίας είναι σημαντικό οι προεκλογικές δεσμεύσεις να είναι σε ισορροπία με το έργο που παράγεται.

Σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα, κατά την διάρκεια της οποίας σχεδόν απαξιώθηκε η τοπική Αυτοδιοίκηση, κόντρα στις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης, που ουσιαστικά οδήγησαν στην υπολειτουργία των Δήμων, του μόνου θεσμού που βρίσκεται κοντά στον πολίτη, η Δημοτική μας αρχή πάλεψε και στάθηκε όρθια. Το κατάφερε παρέχοντας δομές και υπηρεσίες αναγκαίες και απαραίτητες, βάζοντας ταυτόχρονα και τα θεμέλια για σημαντικά έργα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Αντώνης Ζερβός με όραμα, εμπειρία, όρεξη για δουλειά και πάντα σε εγρήγορση συνεχίζει την παραγωγική πορεία του με διαφάνεια, κόντρα σε φαντάσματα και καιροσκόπους που ανασύρονται από τις σκόνες του χρονοντούλαπου.

Και επιβάλλεται να συνεχίσει.

swell adv 2021

Διεκδικούμε την πρώτη θέση στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την πρώτη Κυριακή με ισχυρό σύμμαχο όχι τα συμφέροντα αλλά την σωστή κρίση των δημοτών. Αυτοί γνωρίζουν και θα δώσουν ξανά την απάντηση στηρίζοντας με την ψήφο τους τον Αντώνη Ζερβό και τον συνδυασμό μας.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Στην εποχή των μεγάλων υποσχέσεων και της παροχολογίας οι πολίτες έμαθαν πια και θα επιβραβεύσουν όσους παράγουν έργο.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ένας συνδυασμός πολυσυλλεκτικός, αποτελούμενος από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία αλλά και νέους με όρεξη και καινοτόμες ιδέες, με κοινό μας γνώρισμα την αγάπη για αυτόν τον τόπο.

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

για να πάμε τον Δήμο μας ακόμη ψηλότερα.

Είμαι η Βασιλική Βελέντζα, μέλος αυτής της δυνατής ομάδας κι έχοντας πολυετή πολιτική δράση αλλά κυρίως διάθεση για προσφορά και δουλειά, διεκδικώ την ψήφο των συνδημοτών μου.

ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με την δέσμευση για συμμετοχική και δημιουργική πορεία από την επόμενη ημέρα των εκλογών.


Σχετικά άρθρα

Back to top button