ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Γιάννης Ανδριώτης: Απαράδεκτη η μετακίνηση του διασωστικού οχήματος

Είναι απαράδεκτο να διατάσσεται η μόνιμη μετακίνηση του μοναδικού διασωστικού οχήματος της Π.Y., που διαθέτει ο Νομός Λασιθίου, στο Νομό Ρεθύμνου ο οποίος διαθέτει ήδη ανάλογο όχημα.

Γιάννης Ανδριώτης: Απαράδεκτη η μετακίνηση του διασωστικού οχήματος 2

Το γεγονός μάλιστα ότι η μετακίνηση αυτή γίνεται όχι για λόγους ανωτέρας βίας ή για να εξυπηρετήσει πραγματικές ανάγκες αλλά για τη δημιουργία εντυπώσεων στον εγκαινιασμό του νεοϊδρυθέντος Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ανωγείων, καθιστά την απόφαση αυτή αδιανόητη.

Καλώ λοιπόν όλους τους Δημάρχους και υποψήφιους Δημάρχους του Νομού Λασιθίου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να αποτραπεί μια τέτοια κίνηση που θα θέσει σε διαρκή κίνδυνο τις ζωές των κατοίκων όλου του Νομού.

Γιάννης Ανδριώτης: Απαράδεκτη η μετακίνηση του διασωστικού οχήματος 3

Πιστεύω ότι το καλό του τόπου μας πρέπει να στέκεται πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες και να αποτελεί κοινή βάση πάνω στην οποία θα εργαζόμαστε διότι όπως, περίτρανα, αποδείχτηκε σήμερα, ενωμένοι μπορούμε να έχουμε αποτέλεσμα.

Γιάννης Ανδριώτης

Υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό

«ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου» – Ανεξάρτητη Κίνηση ΔημοτώνCNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close