ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ευχαριστήριο του Βασίλη ΟρφανάκηΜε τη δημοσιοποίηση και από το Πρωτοδικείο Λασιθίου των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες που στηρίζοντας το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη» και δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Δημάρχου μας κ. Αντώνη Ζερβού, μας δημιουργούν έντονο το αίσθημα της ευθύνης να ανταποκριθούμε στο έργο μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους χίλιους και πλέον συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας, τόσο της δικής μας όσο και των παιδιών μας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Εύχομαι σε όλους τους συνυποψηφίους μου, εκλεγέντες και μη, καλή δύναμη στο έργο μας, με τη σιγουριά ότι με  καλή διάθεση, συναίνεση, συνεργασία και όρεξη για δουλειά, μπορούμε να αναδείξουμε ακόμα και την πιο μικρή γωνιά του Δήμου μας.

ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

swell adv 2021

Ορφανάκης Βασίλης

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button