Τετάρτη, 16 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣ 2019Ευχαριστήριο του Μανώλη Μενεγάκη για τις περιφερειακές εκλογές

Ευχαριστήριο του Μανώλη Μενεγάκη για τις περιφερειακές εκλογές

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου της περιφερειακής ενότητας Λασιθίου που συμμετείχαν στις εκλογές. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, τους φίλους και τους συνεργάτες μου γι’ αυτήν την πρώτη φόρα που έθεσα υποψηφιότητα στον χώρο της αυτοδιοίκησης, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό υπερέβησαν διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για την ώθηση που μου έδωσαν να συνεχίσω, με την δύναμη του Θεού.

Ευχαριστώ ξεχωριστά την οικογένειά μου για την στήριξή της με την υπομονή και την αγάπη της.

mechanical adv 2021

Ο συνδυασμός μας “Η Κρήτη Μπροστά” εξέλεξε στο Λασίθι δύο περιφερειακούς συμβούλους. Αν και πλησίασα την εκλογή, τελικά κατατάχθηκα πρώτος επιλαχών.

apostolakis adv 2

Συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους μου που εκλέχθηκαν με τον συνδυασμό μας και στους εκλεγμένους συμβούλους των αντίπαλων συνδυασμών. Εύχομαι ο καθένας από την θέση του να εργαστεί εποικοδομητικά για την ανάπτυξη της περιφέρειας και του Λασιθίου που έχει αδικηθεί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επικεφαλής του συνδυασμού μας Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη. Έδωσε μία μεγάλη μάχη κάτω από δύσκολες συνθήκες για να περάσει στους πολίτες το μήνυμα ότι η Κρήτη πρέπει επιτέλους να διεκδικήσει αυτά που της αναλογούν. Από την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης ο συνδυασμός μας είναι σίγουρο ότι θα συμβάλλει για να γίνει η Περιφέρεια Κρήτης καλύτερη και με στόχο το αύριο.

Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 7/6/2019

Μανώλης Μενεγάκης

Δικηγόρος”

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-