ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Ολοκληρώθηκε η πρώτη διαδικτυακή δημοσκόπηση για τον δήμο Αγίου Νικολάου

Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης 12 Φεβ 2019 η πρώτη διαδικτυακή δημοσκόπηση για τις δημοτικές εκλογές, που οργανώθηκε από το CNA News, για τον δήμο Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Η δημοσκόπηση δεν είχε σκοπό να αποτυπώσει την πρόθεση ψήφου.

caffeine adv2020b

Ηταν η 1η δημοσκόπηση η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων των επικεφαλής των ψηφοδελτίων που θα συμμετέχουν στις εκλογές του Μαίου του 2019.

Σκοπός ήταν να διερευνηθεί εάν οι πολίτες και οι δημότες του δήμου Αγίου Νικολάου αλλά και όσοι είναι εκτός του δήμου, είτε για εργασία κάπου αλλού, είτε για σπουδές κάπου αλλού, εάν μπορούν να διακρίνουν θετικά στοιχεία στα πρόσωπα τα οποία θα διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο.

neratzoulis neo

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το ερώτημα αλλά και το αποτέλεσμα το οποίο είναι ενδεικτικό και αποτυπώνει την «τάση – πρώτη εντύπωση» στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Φυσικά ο εκλογικός δρόμος είναι μακρύς, αναμένοντας να ανακοινωθούν τα πρόσωπα τα οποία θα πλαισιώσουν τους συνδυασμούς αλλά και τα προγράμματα των συνδυασμών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες επισκέπτες της ιστοσελίδας μας οι οποίοι «μπήκαν στον κόπο» να ψηφίσουν στην 1η μας δημοσκόπηση, δίνοντάς μας την ώθηση να προχωρήσουμε μέχρι τις εκλογές και σε άλλες δημοσκοπήσεις με περισσότερα ποιοτικά στοιχεία και ερωτήματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ !ης ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

Με ποιον υποψήφιο πιστεύετε ότι διαμορφώνεται θετική προοπτική για τον δήμο Αγίου Νικολάου;

  • Ζερβός Αντώνης (37%, 515 Ψήφοι)
  • Κοκκίνης Νίκος (32%, 440 Ψήφοι)
  • Ανδριώτης Γιάννης (18%, 254 Ψήφοι)
  • Φιλιππάκης Γιώργος (8%, 109 Ψήφοι)
  • Με κανέναν (5%, 71 Ψήφοι)

Σύνολο ψήφων: 1,389

Loading ... Loading ...

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button