ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Ξεκίνησε η πρώτη διαδικτυακή δημοσκόπηση για τον δήμο Αγίου ΝικολάουΑπό σήμερα Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, το CNA News ξεκίνησε στις 9 το πρωί την πρώτη διαδικτυακή δημοσκόπηση, η οποία έρχεται ακριβώς μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, για τον δήμο Αγίου Νικολάου.

Η πρώτη αυτή δημοσκόπηση έχει σαν σκοπό να διερευνήσει κατά πόσο οι δημότες βλέπουν θετικά στοιχεία στις υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε καμμία περίπτωση δεν είναι πρόθεση ψήφου.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί αποκλειστικά μέσα από την κεντρική μας ιστοσελίδα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.cna.gr και στην σελίδα της δημοσκόπησης www.cna.gr/cna-polls

swell adv 2021

Το CNA News θα προσπαθήσει να διασφαλίσει -όσο αυτό είναι εφικτό να γίνει-, την ομαλή διεξαγωγή της δημοσκόπησης για την αποφυγή οποιασδήποτε ηλεκτρονικής παρατυπίας. Θα προσπαθήσουμε να ελέγχουμε την εξέλιξη της ψηφοφορίας, σχεδόν «λεπτό προς λεπτό».

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η δημοσκόπηση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2019.-


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button