ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η εκδήλωση του πολιτικού φορέα «Ε.ΣΥ» στον Αγιο ΝικόλαοΜε θερμό καλωσόρισμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου, η εκδήλωση του πολιτικού φορέα Ε.ΣΥ, σημειώνοντας πως στην παρούσα φάση βρισκόμαστε σε ένα «οικονομικό πόλεμο» ο οποίος δεν είναι εμφανής και η σημερινή μας εκδήλωση είναι μία μάχη μέσα σε αυτόν το πόλεμο.

Στην εκδήλωση παρευρισκόμενοι ήταν ο κος Νικόλαος Φρουδαράκης, ένας νέος με δύναμη στις δράσεις του Ε.ΣΥ στο νομό Ηρακλείου, ο κος Μιχάλης Καλόγνωμος, ένα πολύ δυναμικό άτομο, με πολύ καλές ιδέες, κατέχει καθήκοντα ταμία στον πολιτικό φορέα και είναι ένθερμος υποστηρικτής του αγώνα με τις δράσεις του Ε.ΣΥ στον Αγιο Νικόλαο.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, οι οποίοι έκλεισαν και την εκδήλωση έδειξαν μαχητικότητα στον λόγο τους.

Ο κος Μάριος Κουνδουράκης, ένας από τους τρεις νέους ευρωβουλευτές της Κρήτης και ένας από τους 42 που βάζει στην μάχη ο πολιτικός φορέας Ε.ΣΥ. Έχει καθήκοντα προέδρου του οργανισμού Ε.ΣΥ στον Αγιο Νικόλαο και ανήκει στο 14μελες συμβούλιο της περιφερειακής διοίκησης Κρήτης. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ως μια ήρεμη δύναμη στην οποία μπαίνοντας στην Βουλή θα τα φέρει όλα πάνω-κάτω.

Ο κος Δημήτρης Πασχαλίδης, άλλος ένας νέος ο οποίος πέφτει στη δύσκολη μάχη χαρακτηρίζοντας τον ως εκρηκτικό χαρακτήρα  καθώς υποτάζεσαι στην πυγμή του λόγου του. Ερχόμενος από το Αρκαλοχώρι, ως διευθύνων σύμβουλος της Ε.ΣΥ Αρκαλοχωρίου και πρόεδρος της περιφερειακής διοίκησης Κρήτης. Ένας νέος ο οποίος δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Πάντα μπροστά σε όλες τις δράσεις μιλώντας μόνο με τις αλήθειες πράγμα το οποίο δημιουργεί φόβο στα «καθεστωτικά παιδάκια».

Κλείνοντας δήλωσαν πως: «Ερχόμαστε, να είστε έτοιμοι, θα είμαστε πολλοί και θυμωμένοι, φέρνοντας την δική μας τάξη για να μπείτε και εσείς οι ίδιοι σε τάξη».

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close