ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη» (pics)


Τελευταία ενημέρωση:

Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Απριλίου, τα εγκαίνια, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη» με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου και υποψήφιο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές τον νυν δήμαρχο κο Αντώνη Ζερβό να δίνει «θετικό πρόσημο» στον προεκλογικό του αγώνα.Στο εκλογικό κέντρο, στην οδό Κοντογιάννη, βρίσκονταν μέλη του συνδυασμού καθώς και πολίτες που στηρίζουν τον προεκλογικό αγώνα και την επανεκλογή του κου Αντώνη Ζερβού. Ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Πέτρας και Χερρονήσου Τίτος Ταμπακάκης τέλεσε τον αγιασμό και έδωσε ευχές και για έναν καλό προεκλογικό αγώνα.

Με ένα σύντομο χαιρετισμό ο κος Αντώνης Ζερβός απευθύνθηκε στα μέλη του συνδυασμού στο να διεξάγουν με ηρεμία και με χαμηλούς τόνους την προεκλογική τους μάχη.

Ανοιχτή πρόσκληση έδωσε σε όλους για την Κυριακή στις 11.30 το πρωί, στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ, όπου θα παρουσιαστεί επίσημα ο συνολικός απολογισμός του έργου της πενταετίας, δίνοντας και το στίγμα των προγραμματικών στόχων του συνδυασμού του, για την επόμενη δημοτική περίοδο.

Ξεκινώντας την ομιλία του είπε χαρακτηριστικά: 

Απόψε, συν Θεώ ξεκινάμε την ολοκλήρωση της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια. Μιας προσπάθεια που στόχο έχει να ξανακάνει τον Δήμο Αγίου Νικολάου πρωτεύουσα πόλη. Μια δημοτική Αρχή που να σέβεται ισότιμα όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, να σέβεται τους πολίτες, να είναι ανοιχτή στις προκλήσεις έτσι ώστε να αποκτήσουμε πράγματι το κύρος που κάποτε είχε ολόκληρο το Μεραμπέλλο.

Προσπαθήσαμε όλον αυτό τον καιρό, μέσα από τις ιδιαίτερες δυσκολίες που υπήρχαν σε όλη τη χώρα, και καταφέραμε να βγάλουμε το όνομα του Δήμου έξω από τα όρια του νομού Λασιθίου και της Κρήτης. Προφανώς μένουν πολλά ακόμη να γίνουν. Μάχες δώσαμε πολλές.

Τις περισσότερες τις κερδίσαμε αλλά μένει να κερδίσουμε και τον πόλεμο. Και ελπίζουμε ότι με την συμπαράσταση όλων και την ψήφο των συνδημοτών μας, θα μας δοθεί η ευκαιρία πράγματι να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι καλό αγώνα και αυτό που θα ζητήσω από όλους τους συνεργάτες είναι χαμηλούς τόνους… Δεν μας εκφράζουν οι φωνές… Στόχος μας είναι μέσα από τη δουλειά μας, τον ήρεμο λόγο μας, να καταφέρουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξεκινήσαμε.

Και κάτι ευχάριστο, που χαροποιεί εμάς αλλά και όλους τους πολίτες.

Χθες προβλήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, επίσημα σε πρώτη προβολή το ντοκιμαντέρ για τη Σπιναλόγκα. Καταφέραμε και βγήκαμε έξω από τα όρια της Κρήτης, αλλά και της Ελλάδας με τη συμπαράσταση του Υπουργείου Πολιτισμού, με τον μεγάλο στόχο που βάλαμε ξεκινώντας την ένταξη της Σπιναλόγκας στην UNESCO.

Και πιστέψτε με, είναι τεράστιο επίτευγμα το ότι το ολοκληρώσαμε και περιμένουμε πια, αφού υπάρχει η θετική παρουσία της κεντρικής κυβέρνησης, να ολοκληρωθεί ο στόχος, με την ανάδειξη της Σπιναλόγκας σε μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τέτοιους μεγάλους στόχους θέλουμε να βάλουμε, τέτοιους έχουμε βάλει και οι συνεργάτες μου, οι παλιοί με την πείρα αλλά και οι νεώτεροι με τα φρέσκα μυαλά και τη διάθεση για δουλειά, κάναμε τα πρώτα βήματα. Ο συνδυασμός μας «Δικαίωμα στην πόλη» σήμερα, ανανεωμένος σήμερα κατά μεγάλο ποσοστό, αφού καταφέραμε να πείσουμε νέους ανθρώπους να έρθουν κοντά έτσι ώστε να δημιουργηθεί η επόμενη γενιά δημοτικής αρχής της πόλης, θεωρούμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Θέλουμε τη συμπαράσταση και τη βοήθειά σας με όμορφο και ήρεμο τρόπο.

Καλό αγώνα σε όλους μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close