ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Δυό μέρες πριν την κάλπη δεν σέβονται την κοινωνία του δήμου Αγίου ΝικολάουΜόνο δυο ημέρες έμειναν πριν τις εκλογές και οι αντίπαλοι συνδυασμοί κάνουν αισθητή την απουσία τους από τον δημόσιο διάλογο. Δεν συμμετέχουν σε προγραμματισμένα debate, απαντούν αόριστα (δείτε Ανατολή) ή δεν απαντούν στις ερωτήσεις των εφημερίδων (δείτε neakriti), αρνούμενοι να εκφράσουν ποιο είναι το πραγματικό σχέδιό τους στο να αλλάξουν το Δήμο.

Άραγε δεν έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και φοβούνται πως αν πουν τα σχέδια τους η εκλογική αποτυχία θα είναι ξεκάθαρη ή άλλαξαν ήδη Δήμο;

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Την ίδια στιγμή  επιστρατεύοντας γνωστά παλαιοκομματικά επικοινωνιακά τρικ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αναχαιτίσουν το κοινωνικό  ρεύμα, που έχει αντιληφθεί τις παπατζίδικες τακτικές,  προκλητικά πανηγυρίζουν για την, τάχα,  νίκη τους… όχι μόνο αγνοώντας τη βούληση των δημοτών αλλά και καταδεικνύοντας  την πλήρη έλλειψη σεβασμού προς τις θεσμικές δημοκρατικές διαδικασίες του πολιτεύματος μας και την ελεύθερη βούληση των δημοτών.

Η κοινωνία του δήμου Αγ. Νικολάου θα απαντήσει στις κάλπες!

swell adv 2021

Είμαστε εδώ, ζούμε εδώ και είναι ξεκάθαρο πως όποια κι αν είναι η επιθυμία των πολιτών θα είμαστε εδώ, από την τοπική κοινωνία και για την κοινωνία!

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η Κυριακή των εκλογών είναι η γιορτή της Δημοκρατίας!!!

ΜΑΖΙ συνεχίζουμε!!!


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button