ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Δημοτικές εκλογές, η επόμενη μέρα (του Δημ.Λύτινα)

Η προεκλογική περίοδος για τις Δημοτικές εκλογές  έχει ξεκινήσει και σύντομα θα μπούμε στην τελική ευθεία πριν την διαδικασία της κάλπης . Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις σίγουρα θα ενταθούν με θεμιτούς και πιθανόν αθέμιτους τρόπους .

Πέρα όμως της προεκλογικής περιόδου αυτό που θα πρέπει να απασχολεί περισσότερο , όλους εμάς τους υποψήφιους στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές , είναι η επόμενη μέρα, όποιος και να είναι ο νικητής.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η επόμενη μέρα στην όποια άτομα απο διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις  με διαφορετικούς ιδεολογικούς προσανατολισμούς θα πρέπει πιθανόν να συνεργαστούμε για τον λόγο τον οποίον οι δημότες του Δήμου Αγ.Νικολάου  θα μας έχουν τιμήσει με την ψήφο τους και οι οποίοι θα προσδοκούν να βοηθήσουμε όλοι ώστε αυτός ο τόπος να ξεπεράσει την στασιμότητα και να πάει μπροστά .

Η ανάπτυξη της περιοχής μας, η βελτίωση της καθημερινότητας και η ευημερία των συμπολιτών μας θα πρέπει να είναι πυξίδα που θα οδηγεί όλους τους εμπλεκόμενους στα δημοτικά πράγματα .

Αν θέλουμε να κάνουμε καλό σ αυτό τον τόπο πρέπει να ξεπεράσουμε νοοτροπίες του παρελθόντος

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos

σύμφωνα με τις οποίες κάθε πρόταση ή ιδέα η οποία πιθανόν να είναι προς την σωστή κατεύθυνση θα πρέπει να θυσιάζεται στο βωμό μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων η κομματικών αντιπαραθέσεων απο ανθρώπους που θα συμφωνούν μεν ενδόμυχα αλλά μονο και μόνο  επειδή αυτή  η πρόταση θα έχει κατατεθεί απο το “αντίπαλο” στρατόπεδο θα πρέπει να υπονομευθεί.

Κομματικές αντιπαλότητες επιβάλλεται να μείνουν εξώ απο την δημοτική πραγματικότητα διότι το μόνο βήμα που θα υφίσταται στην πορεία του Δήμου μας θα ναι το βήμα σημειωτόν.

Υπάρχουν ανάμεσα μας αξιόλογοι άνθρωποι απο όλους τους χώρους σε όλες τις παρατάξεις με διάθεση προσφοράς στον τόπο και στον συνάνθρωπο απο τους οποίους , στην προσπάθεια αναγέννησης της περιοχής μας, δεν περισσεύει κανείς .

Οι άποψη και η θέση που εκφράζω είναι καθαρά προσωπική αλλά πιστεύω πως βρίσκει σύμφωνους όλους τους σκεπτόμενους συμπολίτες και συνυποψηφίους μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Επικροτούμε τον εποικοδομητικό διάλογο, τις προτάσεις απο όπου και αν προέρχονται οι οποίες αποδεδειγμένα με σοβαρά επιχειρήματα και μελέτες θα βελτιώσουν την ζωή των κατοίκων των περιοχών του Δήμου και θα είναι κοινώς αποδεκτές.

Μακριά απο εμάς στείρες μικροπολιτικές και μικροκομματικές αντιπαραθέσεις και φανατισμοί δίχως ουσία και θετικό αποτέλεσμα.

Είμαστε στο 2019, είναι καιρός να αλλάξουμε νοοτροπία και να διδαχθούμε απο τα λάθη του παρελθόντος σε επίπεδο κεντρικής και τοπικής πολιτικής σκηνής με ορατά τα τελευταία χρόνια δυσμενή αποτελέσματα .

Θα είμαστε ισχυροί όταν είμαστε ενωμένοι και έχουμε ως γνώμονα την ανάπτυξη και το καλό του τόπου σε αντίθετη περίπτωση θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας . Το θέλουμε; Δεν το πιστεύω.

Ας είναι η επόμενη μέρα των εκλογών η απαρχή νέας φιλοσοφίας στο πολιτικό γίγνεσθαι του Δήμου μας.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημήτρης Λύτινας

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button