ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Αγ. Νικολάου κου Νίκου Κοκκίνη για τις ανεξάρτητες κινήσεις πολιτώνΟ  Υποψήφιος Δήμαρχος  Νίκος Κοκκίνης  με  αφορμή την δημιουργία ανεξάρτητης κίνησης πολιτών στην Νεάπολη έκανε την παρακάτω δήλωση:

Είμαστε δίπλα και στηρίζουμε καθοριστικά οποιαδήποτε πρωτοβουλία πολιτών   που αναδεικνύει τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών μέσα από ανοικτές  διαδικασίες και διαβούλευση με τους πολίτες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η απουσία ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού απο την σημερινή Δημοτική Αρχή για τις πόλεις και τα χωριά μας , η αδυναμία του Δήμου να δώσει λύσεις στα μικρά και τα μεγάλα , δίκαια  κινητοποιεί τους πολίτες να εκφράσουν την αγωνία τους για το αύριο στον  Τόπο μας.

Τέτοιες πρωτοβουλίες πολιτών ενεργοποιούν ευρύτερα  τις δυνάμεις της κοινωνίας  και μπορούν να δημιουργηθούν  αυτόνομες τοπικές κινήσεις ανεξάρτητες  από κομματικά σχήματα και παρατάξεις.

swell adv 2021

Τις  επόμενες μέρες η Αυτοδιοικητική μας παράταξη θα καλέσει τους πολίτες της Νεάπολης σε μια ανοικτή συνάντηση για τα προβλήματα, την προοπτική και την ανάπτυξη της Ιστορικής  Πόλης.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Νίκος Κοκκίνης


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button