ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Δικαίωμα στην Πόλη»: Ξεκίνησαν την «Αλλαγή» από τα ονόματα των Κοινοτήτων!Έχουν πάρει τέτοια φόρα, προεκλογικά, για να «αλλάξουν» το Δήμο Αγίου Νικολάου, που μην έχοντας άλλο προσφορότερο πεδίο, αλλάζουν τα ονόματα των Κοινοτήτων!

Το είδαμε και αυτό. Σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα (Εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, 7 Μαΐου, σελ. 7) με ονόματα υποψηφίων, ανάμεσα σε άλλες Τοπικές Κοινότητες διαβάσαμε και μια νέα: την Τοπική Κοινότητα «Μέσα Ποτάμων»!!!

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Υποθέτουμε ότι το ολίσθημα οφείλεται σε κεκτημένη ταχύτητα και όχι σε προαναγγελία στόχου, από το συνδυασμό «Αλλάζουμε το Δήμο». Γιατί αν δεν το γνωρίζουν, ο επικεφαλής και η ομάδα επικοινωνίας του, η Κοινότητα που περιλαμβάνει τους οικισμούς Μέσα και Έξω Ποτάμων, ονομάζεται Τοπική Κοινότητα Έξω Ποτάμων.

Τα λάθη, όμως συνεχίστηκαν και χθες, στην ολοσέλιδη,  καταχώρηση του συνδυασμού «Αλλάζομε το Δήμο», όπου πανηγυρικά διέλυσε κάθε αμφιβολία στους δημότες ότι έχει πάρει φόρα να τα … αλλάξει όλα!

swell adv 2021

Είναι γεγονός όμως ότι διόρθωσαν το «Μέσα», αναγράφοντάς το σωστά χθες ως «Έξω Ποτάμους», μόνο που δεν απέφυγαν να κάνουν και πάλι άλλο λάθος, γιατί δεν είναι Δημοτική, αλλά Τοπική Κοινότητα!

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Τί είδαμε χθες στην καταχώρηση του συνδυασμού «Αλλάζουμε το Δήμο»;

  • Η εκλογική περιφέρεια Αγίου Νικολάου (κεντρικό) γίνεται αχταρμάς με την αντίστοιχη της Νεάπολης και του Βραχασίου, αφού οι υποψήφιοι των δύο Δημοτικών Κοινοτήτων Νεαπόλεως αναγράφονται και στου Αγίου Νικολάου και χωριστά!
  • Εισάγουν νέα ορολογία στον Κλεισθένη, με την αναγραφή «Δημοτικής Ομάδας Αγίου Νικολάου»!

Υπάρχει Δημοτική Κοινότητα … «Ομάδα» όχι!

  • Δεν γνωρίζουν ή προχωρούν «επαναστατική αδεία», στην μεταβολή των «Τοπικών» σε «Δημοτικές» Κοινότητες; Αναγράφουν ως Δημοτικές, ενώ είναι Τοπικές οι Κοινότητες: Νικηθιανού, Λατσίδας, Πρίνας, Λιμνών, Μέσα Λακωνίων, Αγίου Αντωνίου, Χουμεριάκου και Έξω Ποτάμων …

Μια επανάληψη από την επιτελική ομάδα αλλά και από τον κ. Κοκκίνη στην τοπική πατριδογνωσία, σίγουρα θα γλίτωνε τον συνδυασμό τους  από μελλοντικές γκάφες. Ή έστω ένα ξεφύλλισμα του Κώδικα Δήμων και του Κλεισθένη για να καταλαβαίνει και ο κόσμος τι θέλουν να πουν …

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button