ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Δικαίωμα στην Πόλη»: Ξεκίνησαν την «Αλλαγή» από τα ονόματα των Κοινοτήτων!

Έχουν πάρει τέτοια φόρα, προεκλογικά, για να «αλλάξουν» το Δήμο Αγίου Νικολάου, που μην έχοντας άλλο προσφορότερο πεδίο, αλλάζουν τα ονόματα των Κοινοτήτων!

Το είδαμε και αυτό. Σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα (Εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, 7 Μαΐου, σελ. 7) με ονόματα υποψηφίων, ανάμεσα σε άλλες Τοπικές Κοινότητες διαβάσαμε και μια νέα: την Τοπική Κοινότητα «Μέσα Ποτάμων»!!!

Υποθέτουμε ότι το ολίσθημα οφείλεται σε κεκτημένη ταχύτητα και όχι σε προαναγγελία στόχου, από το συνδυασμό «Αλλάζουμε το Δήμο». Γιατί αν δεν το γνωρίζουν, ο επικεφαλής και η ομάδα επικοινωνίας του, η Κοινότητα που περιλαμβάνει τους οικισμούς Μέσα και Έξω Ποτάμων, ονομάζεται Τοπική Κοινότητα Έξω Ποτάμων.

Τα λάθη, όμως συνεχίστηκαν και χθες, στην ολοσέλιδη,  καταχώρηση του συνδυασμού «Αλλάζομε το Δήμο», όπου πανηγυρικά διέλυσε κάθε αμφιβολία στους δημότες ότι έχει πάρει φόρα να τα … αλλάξει όλα!

Είναι γεγονός όμως ότι διόρθωσαν το «Μέσα», αναγράφοντάς το σωστά χθες ως «Έξω Ποτάμους», μόνο που δεν απέφυγαν να κάνουν και πάλι άλλο λάθος, γιατί δεν είναι Δημοτική, αλλά Τοπική Κοινότητα!

Τί είδαμε χθες στην καταχώρηση του συνδυασμού «Αλλάζουμε το Δήμο»;

  • Η εκλογική περιφέρεια Αγίου Νικολάου (κεντρικό) γίνεται αχταρμάς με την αντίστοιχη της Νεάπολης και του Βραχασίου, αφού οι υποψήφιοι των δύο Δημοτικών Κοινοτήτων Νεαπόλεως αναγράφονται και στου Αγίου Νικολάου και χωριστά!
  • Εισάγουν νέα ορολογία στον Κλεισθένη, με την αναγραφή «Δημοτικής Ομάδας Αγίου Νικολάου»!

Υπάρχει Δημοτική Κοινότητα … «Ομάδα» όχι!

  • Δεν γνωρίζουν ή προχωρούν «επαναστατική αδεία», στην μεταβολή των «Τοπικών» σε «Δημοτικές» Κοινότητες; Αναγράφουν ως Δημοτικές, ενώ είναι Τοπικές οι Κοινότητες: Νικηθιανού, Λατσίδας, Πρίνας, Λιμνών, Μέσα Λακωνίων, Αγίου Αντωνίου, Χουμεριάκου και Έξω Ποτάμων …

Μια επανάληψη από την επιτελική ομάδα αλλά και από τον κ. Κοκκίνη στην τοπική πατριδογνωσία, σίγουρα θα γλίτωνε τον συνδυασμό τους  από μελλοντικές γκάφες. Ή έστω ένα ξεφύλλισμα του Κώδικα Δήμων και του Κλεισθένη για να καταλαβαίνει και ο κόσμος τι θέλουν να πουν …

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close