ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Δικαίωμα στην πόλη»: Συνάντηση με κατοίκους και φορείς της ΑμμουδάραςΖητήματα που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος, την προώθηση σχεδίου του οικισμού, την διαχείριση της υφιστάμενης παραλίας, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε την Δευτέρα (20/5), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τους εκπροσώπους του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αμμουδάρας και παράγοντες της περιοχής.

Στην παραπάνω συνάντηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Ζερβός, δόθηκε η δυνατότητα να συζητηθούν και ν΄αναλυθούν ζητήματα που αφορούν στην περιοχή, ενώ ανακοινώθηκαν οι ενέργειες που έχουν αναληφθεί από την παρούσα δημοτική αρχή για την επίλυση διαφόρων ζητημάτων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ηταν μια εποικοδομητική συνάντηση – δήλωσε χαρακτηριστικά – ενώ διαβεβαίωσε ότι αναμένεται άμεσα να βρεθεί “φόρμουλα”, ώστε να λειτουργήσει η εξαιρετική μικρή παραλία της Αμμουδάρας και να είναι στην διάθεση  μόνιμων κατοίκων αλλά και ξένων επισκεπτών της περιοχής.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button